Kendte14. februar 2022

Kan det overhovedet have været en ulykke? Læger stiller spørgsmål ved Bob Sagets hovedskader

Der bliver nu sået alvorlig tvivl om Bob Sagets obduktionsrapport, og det faktum at hans talrige brud på kraniet stadig betragtes som et tragisk uheld
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Både familien og myndighederne har egentlig sat to tykke streger under dødsårsagen.

Og det var bestemt sådan en, der kan få de fleste til at gyse. For torsdag morgen dansk tid blev det slået fast, at den afdøde komiker Bob Saget havde mistet livet, da han tilsyneladende havde slået hovedet kort før sin sengetid.

Uforvarende havde han lagt sig til at sove, og det var det indre blødninger i hjernen, der gjorde, at han aldrig vågnede igen.

Men nu kræver flere eksperter – primært dem, der kloger sig på amerikansk tv – svar på de mange spørgsmål, der trods alt stadig dukker op.

Det skriver Daily Mail.

En af lægerne, neurologen Sanjay Gupta, påpeger på CNN, at skaderne som Bob Saget døde af, kræver et så voldsomt slag mod hovedet, at det svarer til at blive ramt af et baseballbat eller falde fra 10 meters højde.

65-årige Saget belv fundet død på sit hotelværelse på The Ritz-Carlton, i Orlando Florida, den 9. januar. Han havde netop afsluttet et show i byen, og havde andre shows planlagt.

Se neurologen fortælle om rapporten her:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Voldsomme slag

Hverken stoffer eller alkohol var involveret i det pludselige dødsfald – en kilde med direkte kendskab til omstændighederne kunne torsdag fortælle til mediet TMZ, at Bob Saget døde af "brain bleed" - altså en form for blødning i hjernen som følge af slaget.

Kilden fortæller videre, at der var et tydeligt mærke på hans baghoved.

Dr. Gupta, der har nærstuderet konklusionen af Sagets dødsårsag, fortæller:

- Jeg tænker, at det afslører, at her ikke er tale om et enkelt slag mod hovedet. Selv hvis det var det, så er det godt nok et rimeligt signifikant slag mod hovedet.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega818967_001.jpg
 Foto: MEGA

Bob Saget døde pludseligt den 9. januar. (Foto: MEGA)

Udover brud under hans øjenhuler, viser en grafik, som tv-stationen har lavet, at han havde flere brud på kraniet. Faktisk strækker de sig hele vejen fra forsiden af hans kranium hen over den forreste knogle i tindingen.

- Det kræver altså en stor kraft at gøre det. Hvis jeg ikke vidste noget som helst om, hvad der var sket, så ville jeg tro, at det var en person, der var faldet ned ad trapperne, eller som havde været involveret i et biluheld, fortæller Sanjay Gupta på CNN.

Han bakkes op af Dr. Gavin Britz, der udtaler sig til New York Times.

- Det her er noget, man finder hos en person, der er ramt i hovedet med et baseballbat, eller som er faldet 5-10 meter.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega820182_013.jpg
 Foto: MEGA

Et hav af stjerner mødte op til den populære vært, skuespiller og komikers begravelse.
(Foto: MEGA)

Saget havde netop optrådt om aftenen på en comedy club i Jacksonville, og da hans kone Kelly Rizzo den efterfølgende formiddag stadig ikke kunne få kontakt til Bob Saget, slog hun alarm hos hotellets personale.

Bob Saget var både tv-vært, skuespiller og komiker. I 80'erne og 90'erne var han en af stjernerne i den populære sitcom "Full House", der kørte over skærmen i otte sæsoner.

Rapporten afslører desuden, at komikeren var positiv med Covid-19, men det havde ingen betydning for hans tragiske dødsfald.

Sponsoreret indhold