Kendte1. februar 2017

Våd video: Kan denne app gøre dig til mesterslikker?

Se reklamen for appen, der vil have dig til at slikke din telefon, så du kan blive en mester med tungen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lickster.jpg
 Grab fra Youtube / The Kloons

’Det er der en app til’ – svaret på mere eller mindre alle livets små udfordringer igennem de seneste ti år. Der har dog været få undtagelser. Men det ser næsten ud som om et af de sidste huller nu bliver godt og grundigt lukket – om man så må sige…

For nu kan du se reklamen for produktet, der lover at gøre dig til intet mindre end en mester med tungen i trusseregionen.

Som de siger, i videoen, som du kan se i artiklen her, så er det langt fra alle kvinder, der kan få orgasme af et helt almindeligt samleje. Og det skyldes ikke (kun) at deres partnere ikke er effektive nok med pjorten.

Faktum er bare, at det er en lang mere effektiv måde at stimulere hende på, hvis man undlader at holde tungen lige i munden, og i stedet gør god brug af den mellem hendes ben.

Problemet er bare, at det ikke altid er lige let – og hvad gør man, hvis man nu er helt grøn på slikkefronten?

Jo, ifølge reklamen her, så downloader du appen Lickster. Et træningsspil, der nok bedst kan beskrives som Fisse-hero, og som lader dig slikke på mobilen i en serie øvelser, der skulle lære dig at sende din heldige partner direkte i den syvende himmel.

Vi har en ret stærk mistanke om, at videoen og appen mest af alt er ment som en joke – ikke mindst fordi den kommer fra spasmagerne i Youtubekollektivet The Kloons, der før har lavet masser af reklamespoofs.

Men derfor kan man jo godt bruge videoen som inspiration – og så ellers finde sig en frivillig partner at øve sig på, til teknikken sidder som den skal. Det får du næppe klager over.

Sponsoreret indhold