Kendte 11. januar

Kaley Cuoco viser babybulen frem til Golden Globes 2023

"The Big Bang Theory"-stjernen viste både manden og den voksende babybule frem på den røde løber til årets Golden Globe-uddeling
Kaley Cuoco og Tom Pelphrey på den røde løber til nattens Golden Globe-uddeling.
Kaley Cuoco og Tom Pelphrey på den røde løber til nattens Golden Globe-uddeling.
Foto: Ritzau Scanpix

Tv-stjernen Kaley Cuoco havde fundet det helt store smil frem, da hun dukkede op til den røde løber ved årets Golden Globe-uddeling. 

Den 37-årige "The Flight Attendant"-stjerne kunne nemlig stolt vise sin voksende mave frem.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

En mave som hun havde valgt at iklæde en imponerende kjole fra Vera Wang, mens kæresten, "Ozark"-stjernen Tom Pelphrey, var iklædt hvid smoking og sorte bukser.

Det lykkelige par, der i efteråret annoncerede den glædelige nyhed om, at de venter deres første barn, kunne stort set ikke holde fingrene fra hinanden, og selvom Kaley Cuoco sørgede for at holde godt på maven, fandt hun også plads til at give den 40-årige Pelphrey adskillige kys - til stor fornøjelse for de mange fotografer på den røde løber. 

Kaley Cuoco i en Vera Wang-kjole til årets Golden Globe-uddeling.
Foto: Ritzau Scanpix
Kys mig, skat! Kaley Cuoco og Tom Pelphrey kunne ikke holde fingrene fra hinanden.
Foto: Ritzau Scanpix

Parret kunne tidligere på ugen afsløre, at de venter sig en lille pige. Det kom frem, efter et større babyshower, hvor alle midler lod til at være blevet taget i brug.

De fremmødte gæster fik nemlig nyheden serveret på en særligt ekstravagant måde, hvor intet mindre end 400 droner kunne gøre det. Det og en lang række andre billeder fra den særlige familiefest blev delt på Cuocos Instagram-profil tirsdag.

Vil ikke giftes

Kaley Cuoco og Tom Pelphrey er ikke nået til turen op ad kirkegulvet, og noget tyder på, at det nok heller ikke kommer til at ske. 

"The Big Bang Theory"-skuespilleren har nemlig tidligere meddelt, at hun ikke har nogle planer om at blive gift igen efter at have to forliste ægteskaber i bagagen. 

Cuoco var fra 2013 til 2016 gift med tennisspilleren Ryan Sweeting og fra 2018 til 2021 var hun gift med hesterytteren Karl Cook. 

Sponsoreret indhold