Kendte20. januar 2020

Kaley Cuoco troede, hun blev overfaldet, men der var ild i hendes hår

"The Big Bang Theory"-stjernen fortæller om en hårrejsende oplevelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10223382k.jpg
 Foto: MEGA

Hvad hun troede var en overfaldsmand viste sig at være en redningsmand.

"The Big Bang Theory"-stjernen Kaley Cuoco fortæller på sin Instagram om en bytur, hvor hun troede, hun blev overfaldet af en mand, men at han faktisk "bare" prøvede på at slukke en ildebrand i hendes hår.

Den 34-årige skuespiller fortæller, at den dramatiske episode udspillede sig i Rom, hvor hun indspillede TV-serien "Flight Attendant".

En aften tog hun ud med nogle veninder og kolleger, men aftenen gik hurtigt op i flammer, afslører hun.

- Jeg sidder ved baren og hygger mig med at snakke med pigerne, og så kan jeg lugte noget. Det lugter som brændt toast, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/megaetcdbib2ec007_905359.jpg
 Foto: MEGA

Kaley Cuoco spiller Penny i "The Big Bang Theory ". Foto: MEGA

- Jeg tænker: "Det stinker herinde". En af mine veninders øjne bliver meget store, og ud af det blå kommer denne fyr bagfra, og jeg tror, han overfalder mig, og han slår på mig, fortæller TV-stjernen.

- Jeg tror, jeg bliver overfaldet! Jeg hører nogen sige: "Fuoco, fuoco, fuoco", og min narcissistiske hjerne tænker: "Ja, det er mig, der er Cuoco, vil du tage et billede med mig?".

Hvad skuespilleren ikke ved er, at "fuoco" betyder ild på italiensk.

- Der var en lysestage lige bag mig, jeg kunne ikke se det, jeg kunne ikke mærke det, fortæller stjernen, der på det tidspunkt havde fået en del genstande indenbords.

Heldigvis kommer Cuoco ikke til skade.

- Flammerne står op, og min veninde børster gløder af mig. Fyren, som prøver at hjælpe mig, og som jeg troede var i gang med at overfalde mig, reddede mit liv. Jeg købte ham en drink senere, selvfølgelig, lyder det afsluttende fra TV-stjernen.

Sponsoreret indhold