Kendte7. juni 2022

Kalder Løkkes højrehånd for en bandit: – Han skylder mig en formue

En smedemester i Ribe har flere hundrede tusinder til gode hos Moderaternes Jeppe Søe, som han kalder for uværdig til at sidde i folketinget
Moderaternes Jeppe Søe kaldes for en bandit af en smedemester, som har flere hundrede tusinde kroner til gode hos folketingskandidaten.
Moderaternes Jeppe Søe kaldes for en bandit af en smedemester, som har flere hundrede tusinde kroner til gode hos folketingskandidaten.
 Foto: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: Dækkede gælden med skattepenge

I nullerne havde smedemester Per Nørskov travlt med en stor ordre på stålstativer, der skulle placeres i Ecco-butikker over hele landet.

I mange uger blev der skåret, svejset og pulverlakeret.

Stålstativerne blev leveret som aftalt, og der blev afsendt en faktura fra Per Nørskovs lille firma Smede Bilen.

Det var Jeppe Søe, nyvalgt folketingskandidat for Moderaterne, der formidlede ordren, og han stak ifølge smedemesteren alle pengene i sin egen lomme.

– Jeg ringede til Ecco, og de kunne desværre fortælle, at de netop havde betalt Jeppe Søe for stativerne.

– Jeg så aldrig en krone. Siden har jeg kæmpet for at få mine penge.

– Jeg har betalt og betalt for at opretholde mit krav og for, at den idiot ikke skal slippe for at betale sin gæld, fortæller Ribe-smeden, som har et tilgodehavende på over 426.000 kr.

Forleden blev Jeppe Søe konkursbehandlet i Retten i Aalborg, og der blev udbetalt en dividende på 8.033,82 kr. til Per Nørskovs firma Smede Bilen.

– Når inkassofirmaet har taget betaling for deres arbejde, er der 578 kr. tilbage til mig. Det er kraftedeme for nemt.

– Jeppe Søe er en bandit. Han undlod at betale mig med vilje, og han er ikke værdig til at sidde i folketinget, mener Per Nørskov, som er harm over, at han nu risikerer at komme til at betale folketingsløn til Jeppe Søe, hvis Moderaterne bliver stemt ind.

– Mit firma har heldigvis overlevet. Men i flere år kørte jeg på pumperne. Og jeg må indrømme, at jeg overvejede at give op.

– Der er noget helt galt, når man kan slippe afsted med at opføre sig, som Jeppe Søe har gjort, og jeg vil gøre mit til, at der ikke kommer til at sidde kæltringer som ham i folketinget.

Jeppe Søe fortæller, at hændelsen med stålstativerne fandt sted under finanskrisen, og at han ikke har glemt sin gæld til Per Nørskov.

– Der har bare været andre kreditorer, der har været mere truende.

– Derfor har de fået deres penge først, siger Jeppe Søe, der forsikrer, at Per Nørskov og Smede Bilen nok skal få deres penge på et tidspunkt.

Sponsoreret indhold