Kendte 11. marts

Kærligheden brast: Calvin Harris og kæresten er gået fra hinanden

Efter mere end fire år sammen med modellen Aarika Wolf er hun og den verdensberømte sanger og dj Calvin Harris gået hvert til sit
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til trods for, at den 38-årige skotske sanger og musiker Calvin Harris og modelkæresten, Aarika Wolf havde slået rødderne sammen i Californien, så kunne han alligevel ikke se sig selv på fuldtid i Amerika.

Det skulle i sidste ende blive dråben, der fik bægeret til at flyde over for parret.

Det beretter The Sun.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Et af de sidste offentlige billeder af Aarika Wolf og Calvin Harris. Det er taget i september 2019, og parret har dermed formået at holde sig skjult fra paparazzienes søgelys i lang tid. Foto: MEGA

 – Calvin ville gerne bruge mere af sin tid udenfor Amerika, herunder på sin gård i Ibiza. Men Aarika er bosat i USA, lyder det fra en kilde tæt på parret, der uddyber:

– Han har generelt et ret travlt år foran sig med enormt mange shows, han skal udføre, og det betyder jo bare, at han vil være mere væk, end han allerede er. De har sammen snakket om deres fremtid som par og besluttet, at det nu ville være et godt tidspunkt for dem at gå hver til sit, lyder det videre.

Artiklen fortsætter under opslaget

Selv om det først er nu, det står klart, at parret, der ellers har været sammen de seneste fire år, er gået fra hinanden. Så er det flere måneder siden, de to sidst blev set sammen, hvilket kunne tyde på, at bruddet ikke er så friskt endda.

Lang datinghistorik

De to mødte hinanden i 2014, efter hun medvirkede i hans musikvideo til hans hitsingle ”Blame”. Men det var først fire år senere, i 2018, at de for alvor viste offentligheden, at de begyndte at date.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Instagram

Aarika Wolf fotograferet på, hvad der meget vel kunne være Calvin Harris' gård i Ibiza i 2019. Foto: Instagram

Her købte de nemlig hunden Boris og katten Gregg, som de skulle deles om at have.

Hverken Harris eller Wolf har endnu selv kommenteret på deres angivelige brud.

Sponsoreret indhold