Kæresten taler ud: Nu er det Britney, der bestemmer

2021 har utvivlsomt været noget af en rutsjebanetur for den 39-årige popstjerne Britney Spears og hendes 27-årige forlovede, Sam Asghari. 

Det lader dog til, at parret får noget af en eventyrlig slutning på det, der startede ud som det sande mareridt for Britney. 

Sam Asghari og Britney har nemlig kæmpet en brav juridisk kamp for at få Britney ud af det kontroversielle værgemål, der har betydet, at hun i mere end 13 år af sit liv var en umyndiggjort kvinde. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Britney og Sam Asghari skal giftes, og hvis Sam får lov til at bestemme, så skal det være et gigantisk bryllup. (Foto: MEGA) 

Den kamp vandt Britney tidligere på måneden, og det betyder blandt andet, hun nu har lov til at gifte sig med lige hvem hun ønsker. Og hun ønsker altså at slå pjalterne sammen med fitnessinstruktør- og skuespiller Sam Asghari.

Ifølge Sam nyder parret deres nye liv fuldt ud i og er spændte på, hvad fremtiden vil bringe. Det kunne han i hvert fald fortælle, da han dukkede op til premieren på Lady Gaga-filmen "House of Gucci" i Los Angeles, hvor han også afslørede, hvordan "Toxic"-sangerinde har det efter sin store sejr i retten. 

- Hun har det godt, jeg har det godt. Det her er den lykkeligste tid i vores liv. Vi nyder det bare. 

Han indrømmer også, at han glæder sig enormt meget til at blive gift med popstjernen, og at han drømmer om et kolossalt bryllup. 

- Jeg vil have det største bryllup i verden, siger han til ET, men understreger, at det absolut ikke er op til ham alene. 

- Det er op til hende. Hun har bukserne på nu!

Britney og Sam blev forlovet i september. Det skete kort tid, efter Britneys advokat, Mathew Rosengart, bad retten om at gøre en ende på sangerindens umyndiggørelse. 

Parret mødte hinanden i oktober 2016, da Sam medvirkede i musikvideoen til Britney-nummeret "Slumber Party". 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Det er ikke svært at få øje på, hvad popprinsessen ser i Sam Asghari, der til daglig arbejder som fitnessinstruktør og skuespiller. (Foto: MEGA) 

Den iransk-amerikanske Sam kører end succesfuld fitnessforretning på Instagram, men arbejder også på at få en skuespillerkarriere op at køre. Han har senest medvirket i den kommende film "Hot Seat", hvor han spiller sammen med Hollywood-stjernen Mel Gibson. 

Det vides endnu ikke, hvornår brylluppet mellem Britney og Sam skal stå, men hvis du spørger om, så lyder svaret: 

- Jo før desto bedre!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close