Kendte11. maj 2022

Kæmpehit får efterfølger: Nu kommer "Underverden 2"

"Underverden" tog Danmark med storm, og nu kommer endelig en opfølger til actionbraget: Det er netop offentliggjort, at "Underverden 2" er på vej til biograferne
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dar_salim_i_underverden.png
 Foto: Profile Pictures

Var du fan af kæmpehittet "Underverden" fra 2017? Så kan du godt begynde at glæde dig! Film to er nemlig i produktion.

"Underverden 2" bliver – ligesom den første – instrueret af Fenar Ahmad. Han har skrevet manuskriptet sammen med Behrouz Bigdeli, og Profile Pictures og Nordisk Film Distribution har netop offentliggjort nyheden samt allerførste billede fra actionbragets efterfølger.

Det kan du se længere nede i artiklen.

Dar Salim er tilbage

Hvad der måske er endnu federe at vide for de inkarnerede "Underverden"-fans er, at Dar Salim står på rollelisten endnu engang og skal spille hovedrollen Zaid.

Zaids kæreste, Stine, spillet af Stine Fischer Christensen, er også tilbage.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/underverden_facing_dk.jpg
 Foto: "Underverden"

I "Underverden" er Dar Salim læge – og thug. Foto: "Underverden"

Derudover optræder "Borgen"-stjernen Birgitte Hjort Sørensen som et nyt navn på rollelisten.

Store sko at udfylde

Den første "Underverden"-film blev en bragende succes, da den udkom for fem år siden. Der blev kastet stjerner efter den i anmeldelserne, og over 180.000 danskere var i biografen for at se den.

I foråret 2023 sidder de formentlig igen klar, når Zaid endnu engang skal balancere jobbet som kirurg, nybagt far og trofast ægtemand med livet som hævner i den københavnske underverden, efter hans lillebror er blevet dræbt.

Fenar Ahmad er netop gået i gang med optagelserne til filmen i København og omegn.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/fotocredit_peter_riis_profile_pictures.jpg
 Foto: Profile Pictures og Nordisk Film Distribution

Her er det første offentliggjorte billede fra "Underverden 2", hvor det unægteligt ligner, at Dar Salims rolle, Zaid, er i fængsel. Foto: Profile Pictures og Nordisk Film Distribution

– Når man piller de lag af et menneske, som tilsammen skaber dets identitet, så har man et væsen, som er reduceret til ingenting. Men driften efter at være nogen kan ikke undertrykkes. Den vil altid vinde. For ingen kan være ingenting. Alle har brug for at være nogen, fortæller instruktøren om "Underverden 2".

Sponsoreret indhold