Kendte 8. december 2021

Kæmpe millionbeløb: Her er årets største kendishandler

Flere store pragtvillaer og eftertragtede kendisboliger har skiftet ejere i løbet af 2021 - for flere af de danske stjerner har det betydet stor fortjeneste
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Udover corona, kommunalvalg og slettede sms’er har 2021 også budt på rigtig mange bolighandler, hvor der på flere af skøderne ikke bare har stået rigtig mange nuller, men også et ganske velkendt navn.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Både popstjerner, skuespillere, sportsikoner og store mediepersonligheder er nemlig blandt de mange danskere, der har købt ind på boligmarkedet i år - og det er i flere tilfælde med den helt store pengepung: De ti største kendishandler i år har alle resulteret i salgspriser over et tocifret millionbeløb.

Herunder kan du se listen over de ti største kendishandler i 2021: 

Mads Langers fuldtræffere

Sangfuglen Mads Langer er involveret i flere kæmpestore millionhandler på boligmarkedet i år: Udover købet af sit nye hjem - en 300 kvadratmeter stor pragtvilla til 26 millioner i Hellerup - indbragte salget af sangerens tidligere villa i Valby også et skyhøjt beløb.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Lars H. Laursen

Sangeren har tjent styrtende på hussalg i år. (Foto: Lars H. Laursen)

De nye ejere gav nemlig 34,5 millioner kroner for at overtage nøglerne til det 282 kvadratmeter store hjem i københavnerbydelen - årets dyreste celebre handel, som Boliga.dk har kendskab til.

Se husets tidligere salgsopstilling her

 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Over 30 millioner kroner gik denne prægtige landejendom for i januar. Sælgeren var FCK-direktør Karsten Aabrink. 
(Foto: Ivan Eltoft Nielsen)

Stor salgspris til Karsten Aabrink

Salget af den tidligere fodboldtræner og administrerende direktør i FC København Karsten Aabrinks landejendom i Nordsjælland har også indbragt en af årets helt store salgspriser.

Det 15-værelsers store hjem med den næsten tre hektar store grund blev nemlig solgt for 30.750.000 kroner tilbage i januar.

Se landejendommen her.

 

Stor fortjeneste til Jussi Adler-Olsen

Danmarks ukronede krimikonge Jussi Adler-Olsen har også slået sine folder på boligmarkedet i år: Han solgte nemlig sin store villa i Valby på 320 kvadratmeter for 22,6 millioner kroner.

Det er en rimelig solid “fortjeneste” i forhold til de 12,5 millioner kroner, forfatteren selv gav for huset for fem år siden.

Se huset her.

 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Paulun Bolig
320 kvadratmeter i det eftertragtede Valbykvarter kostede "kun" Jussi 12,5 millioner, da han købte for fem år siden.  (Foto: Paulun Bolig)
 

Lund Madsens farvel til Østerbro

2021 blev også året, hvor den populære tv- og radiovært Anders Lund Madsen rykkede teltpælene op og tog fra storby til forstad.

Efter godt og vel ti år på Østerbro solgte han sit eksklusive byhus for 15,8 millioner kroner og byttede det ud med en villa i Lyngby, som han købte sidste år for 14,4 millioner kroner.

Se huset her

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Realmæglerne Østerbro

Anders Lund Madsen og familien flyttede fra byhuset på Østerbro i løbet af året.
(Foto: Realmæglerne Østerbro)

 

Christophers handel udenom markedet

I foråret solgte popstjernen Christopher sin lejlighed på Christianshavn udenom det offentlige marked efter fire år på adressen.

Han fik 15,3 millioner kroner for den 170 kvadratmeter store københavnerlejlighed, som han byttede ud med et rækkehus på Holmen, som han og fruen Cecilie Haugaard købte sidste år.

Se lejlighedens tidligere salgsopstilling her

 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Jesper Sunesen

Christopher har byttet bolig i år, og er endt på Holmen med fruen og datteren. 
(Foto: Jesper Sunesen)

 

Grevinde Alexandra solgte med afslag

Efter ti måneder på markedet, blev Grevinde Alexandras villa i Charlottenlund for nyligt solgt for intet mindre end 13,75 millioner kroner.

Grevinden var således til at handle med, i hvert fald er de nye ejere af den 215 kvadratmeter store nordsjællandske villa kommet til adressen med et afslag på 1,25 millioner i forhold til udbudsprisen.

Se huset her

 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Lützau.dk

Alexandra var villig til at fohandle, da villaen i Charlottenlund skulle have nye ejere. (Foto: Lützau.dk)

Hurtig hushandel til Burhan G

Ikke engang en måned efter at popsangeren Burhan G satte sin moderne luksusvilla i Holte til salg på det offentlige boligmarked, blev der fundet en køber til det 177 kvadratmeter store hjem.

Hitmageren nåede kun at bo på den nordsjællandske adresse i lidt over to år, før den altså igen blev handlet. Burhan G fik 11,8 millioner kroner for sit hus.

Se huset her.

 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Lokalbolig Holte

Dette var Buhans hybel i lidt over to år, før han solgte det for knap 12 millioner.
(Foto: Lokalbolig Holte)

Cykelikon fik endelig solgt

Det var ikke første gang, at den tidligere cykelrytter og etapevinder Bo Hamburgers villa i Gentofte havde været til salg, da den i slutningen af 2020 endnu en gang ramte markedet.

Men denne gang gav det pote efter tre måneder: En køber gav nemlig 11,7 millioner kroner for den 191 kvadratmeter store 30er-villa i den mondæne hovedstadskommune.

Se huset her.
 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Claus Borg & Heilesen

Efter tre måneder til salg gik Bo Hamburgers villa for 11,7 millioner.
(Foto: Claus Borg & Heilesen)

Rolf Sørensens store villasalg 

Fra en stor sportskanon til den anden; 2021 blev også året, hvor den kendte cykelrytter Rolf Sørensen solgte sit liebhaverhjem i Sandbjerg, Nordsjælland.

Køberen til den næsten 400 kvadratmeter store stråtækte villa blev fundet efter to måneder og var villig til at betale 11,6 millioner kroner for det luksuriøse hjem.

Se huset her

 

Artiklen fortsætter under billedet: 

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen

Rolfs smukke hvide liebhaverdrøm i Nordsjælland blev også solgt i år.
(Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen)

 

Per Wimmers vilde bolighandler

Finansmanden Per Wimmer kom i medierne, da han i sommer købte sin egen private ø udenfor Sydsjællands kyst, men det er dog ikke den handel på 7,3 millioner kroner, der placerer sig blandt årets ti største kendishandler i år.

Det er i stedet købet af en penthouselejlighed på lidt mere end 100 kvadratmeter inde midt i København, som Wimmer betalte 10,85 millioner kroner for.

Se lejlighedens tidligere salgsopstilling her

 

Foto: Lützau

Hvis der er nogen, der forstår sig på lukrative bolighandler, så er det Per Wimmer.
(Foto: Lützau)

Sponsoreret indhold