Kendte1. april 2021

Kæmpe drama i elevator: Rapperne Quavo og Saweetie i voldsomt slagsmål

Migos-rapperen og hans ekskæreste kom gevaldigt op at toppes kort før deres brud – Nu er overvågningsbillederne fra elevatoren dukket op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega733534_002.jpg
 Foto: MEGA

Beskyldninger om utroskab dræbte den sidste gnist mellem rapperne Quavo – fra trioen Migos – og Saweetie med de borgerlige navne Quavious Marshall og Diamonté Harper.

Og nu dukker voldsomme billeder af deres – formentlig – sidste skænderi fra en elevator i et lejlighedskompleks i det nordlige Hollywood op hos mediet TMZ.

Den 29-årige rapper og hans ekskæreste på 27 år blev fanget på elevatorens overvågning, mens de på heftig vis går løs på hinanden.

I starten ses rapper og sangerinde Saweetie i en konfrontation med Quavo, som kulminerer i et regulært slagsmål, da elevatordøren åbner, og de vælter ind.

Hurtigt kommer der ro over den ubehagelige situation, men der er dog alligevel ikke just forsoning at spore hos de to undervejs på elevatorturen.

Anklaget for sidespring

Slagsmålet er foregået i elevatoren i den bygning, som Saweetie lejer, skriver Mirror. Da parret brød med hinanden kort efter episoden her er optaget, insinuerede den 27-årige kvindelige musiker på det kraftigste, at Quavo havde været hende utro.

- Jeg er single. Og jeg har længe udholdt for meget forræderi og smerte bag kulisserne, som samtidig har skabt en falsk fortælling, som har været ødelæggende for min karakter, skrev hun i et tweet.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega595298_003.jpg
 Foto: MEGA

Rapperparrets forhold startede med en flirt i indbakken i 2018, da Saweetie sendte en snefnug-emoji til Quavo (Foto: Mega)

Hun beskylder desuden sin tidligere rapperkæreste for at have dækket over sidespringene med gaver, men her minder hun også i sit tweet om, at den slags ”ikke lapper sammen på ar, for kærlighed er ikke ægte, når intimiteten er delt med andre kvinder.”

Hendes påstande fik dog ikke lov til at stå alene længe, da Quavo smed en sviner tilbage med sit opslag:

- Du er ikke den kvinde, jeg troede, du var.

Ifølge TMZ bekræfter flere kilder tæt på parret, at elevatorfighten foregik i løbet af 2020, og at politiet aldrig blev tilkaldt.

Se overvågningen i opslaget her:

Hele det voldelige optrin vækker stærke mindelser om ét helt særligt elevatorskænderi, som udspillede sig ved Met Gala i 2014 mellem superstjernerne Jay-Z og hans svigerinde Solange Knowles.

Her afslørede overvågningsoptagelser på samme måde en enormt – og meget mystisk – diskussion mellem de to med Beyoncé som tavs iagttager.

Alt sammen øjensynligt helt ud af det blå, og med utallige spekulationer om årsagen i kølvandet.

Sponsoreret indhold