Kendte 22. april 2022

Kæmpe drama! Bill Murray-film sat på pause efter chokerende anklager

Stjerneskuespilleren anklages for upassende adfærd under optagelserne
Foto: MEGA

Hvis man har glædet sig til, at den stjernespækkede film "Being Mortal" skulle udkomme, kan man godt pakke glæden væk igen.

Optagelserne en nemlig nu sat på pause på ubestemt tid, fordi der er kommet en alvorlig klage mod filmens helt store stjerne, Bill Murray.

Det skriver flere amerikanske medier, heriblandt New York Post.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge New York Post er 71-årige Bill Murray blevet beskyldt for "upassende adfærd".

Optagelserne blev sat på midlertidig pause mandag, og torsdag blev det så besluttet at stoppe den helt på ubestemt tid.

Det bekræfter filmstudiet Searchlight Pictures, som står bag filmen, i et brev til alle skuespillerne og medarbejderne på filmen.

- Efter at have gennemgået omstændighederne i sagen, har vi besluttet at produktionen ikke kan fortsætte på nuværende tidspunkt, står der i brevet, som New York Post har set.

- Vi er meget taknemmelige for al den tid og energi, I har lagt i projektet, fortsætter brevet.

"Being Mortal" er skrevet af komikeren Aziz Ansari, som også medvirker og instruerer filmen, der desuden har Hollywoodstjernen Seth Rogen på rollelisten.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: MEGA

Også Seth Rogen er på rollelisten til den nu udskudte film. Foto: MEGA

New York Post har forsøgt at få en kommentar fra Bill Murray, Aziz Ansari og Seth Rogen, men ingen af dem har besvaret mediets henvendelser.

Det vides ikke, hvilke handlinger Bill Murray har udført i forbindelse med anklagerne, men det er bestemt ikke første gang, han er blevet beskyldt for upassende adfærd på settet.

Sidste år afslørerede skuespillerinden Lucy Liu, at hun havde en ubehagelig oplevelse med Bill Murray under optagelserne til "Charlie's Angels" tilbage i 2000.

Lucy Liu fortalte blandt andet om en episode, hvor Bill Murray skal have råbt fornæmelser af hende.

- Det sprog, han brugte, var utilgiveligt og uacceptabelt, og jeg kunne ikke bare sidde og tage imod det, så jeg stod op for mig selv, og det fortryder jeg ikke, sagde hun.

Drew Barrymore, som også var med i filmen, har senere bekræftet epsioden mellem Lucy Lui og Bill Murray.

KASTEDE ASKEBÆGER EFTER STJERNE

Også Oscar-vinderen Richard Dreyfuss har tidligere kritiseret Bill Murray og kaldt ham for en "bølle", fordi Bill Murray angiveligt kastede et askebæger efter ham i forbindelse med filmen "What About Bob" i 1991.

- Han placerede sit ansigt lige foran mig, så vores næser rørte hinanden, og så skreg han, at alle hader mig, lød det fra Richard Dreyfuss i 2019.

Også Laura Ziskin, der var producer på filmen "Waht About Bob", har berettet om ubehagelige episoder med Bill Murray.

Hun har blandt andet fortalt, at skuespilleren skal have truet hende under optagelserne.

- Bill truede med at kaste mig henover parkeringspladsen, hvorefter han ødelagde mine solbriller og kastede dem tværs over parkeringspladsen, fortalte hun i 2003.

Sponsoreret indhold