Kendte19. december 2022

Kåre Quist oven på efter skilsmissen: Hygger med Paradise-babe

“TV Avisens” ankermand nyder nu livet sammen med Pernille Nygaard fra “Paradise Hotel” – forleden på café på Frederiksberg
Kåre Quist og Pernille Nygaard
I højt humør slentrede Kåre Quist, 51, forleden på brunch-date sammen med sin nye gode veninde, den tidl. “Paradise”-babe Pernille Nygaard, 32.
 Foto: Mikael Rieck

Det er ikke længe siden, at “TV Avisens” anker Kåre Quist kunne meddelte omverdenen, at han og konen Tine Røgind skulle skilles.

Men midt i den store omvæltning kan Kåre glæde sig over, at han har fået en særdeles nær ven i den tidl. “Paradise Hotel”-babe Pernille Nygaard.

De to er blevet særdeles tætte venner i kølvandet på skilsmissen – og forleden blev de spottet på Frederiksberg, hvor de kom slentrende side om side, inden de gik ind på Cafe Sokkelund i Smallegade for at spise en brunch sammen.

Pernille Nygaard og Kåre Quist
Parret kom stilfærdigt spadserende i Smallegade på Frederiksberg, da SE og HØR mødte dem.
 Foto: Mikael Rieck

Overfor SE og HØR bekræfter Kåre da også, at de to har en god relation.

– Pernille og jeg har det rigtigt sjovt sammen. Hun får mig til at grine og er en god veninde, fortæller han.

Skarp i skat

Mens Kåre er kendt som den seriøse vært for “TV Avisen”, blev Pernille Nygaard berømt herhjemme i 8. sæson af “Paradise Hotel”, hvor hun på hesteryg ankom til hotellet bodypaintet og uden en trævl på kroppen.

Pernille Nygaard
Pernille Nygaard blev i 2012 landskendt som fræk babe i “Paradise Hotel”. To år forinden – som 19-årig – var hun blevet mor datteren Emily.
 Foto: René Schütze

Hun er efterfølgende blevet uddannet som jurist, og har siden undervist i skatteret på universitetet.

I dag arbejder Pernille som advokatfuldmægtig – og også hun er glad for det spirende venskab med Kåre Quist.

– Vores relation er, at vi er gode venner, som har mange fælles ting at tale om.

Og den slags venner kan man jo aldrig få for mange af, siger hun til SE og HØR.

Kåre Quist og Pernille Nygaard
Kåre og Pernille har meget at tale om, slår den tidl. tv-sild fast.
 Foto: Mikael Rieck

Trøst efter Tine

I midten af september offentliggjorde Kåre Quist, at han og konen, Tine Røgind, skulle skilles.

– Nogle gange slår livet et gevaldigt sving. Efter 12 år sammen er Tine og jeg gået hver til sit. Eller rettere: Vi er gået fra at være gift, til nu at være hinandens bedste venner. Sådan er det. Og sådan vil det altid være.

Vi har verdens dejligste dreng sammen. Og vil derfor altid være forbundet. Den slags sker – selv i de bedste familier, var jeg lige ved at sige.

Tine Røgind og Kåre Quist
I midten af september meddelte Kåre Quist, at han og konen Tine Røgind, 41, skulle skilles. Sammen har eksparret sønnen Carl på ni år.
 Foto: Thomas Laursen

Nu handler alt om, at vi tre lander godt i vores nye liv. Sammen og hver for sig. Alt vores fokus er på vores dreng, skrev Kåre dengang.

Og nu må man sige, at Kåre er landet godt – med en ny god veninde, der kan trøste i den triste tid, som en skilsmisse altid er.

Sponsoreret indhold