Kendte2. august 2022

Justin Biebers crew booker bord på dansk natklub

Hvis man har drømme om at møde popstjernen, så er der håb forude
Justin Bieber kommer måske forbi dansk natklub efter sin koncert onsdag.
Justin Bieber kommer måske forbi dansk natklub efter sin koncert onsdag.
 Foto: Ritzau Scanpix

Hvis man går og drømmer om at møde selveste Justin Bieber, så er der gode nyheder.

Den 28-årige verdensstjerne kommer nemlig måske en tur forbi natklubben Kupé på onsdag efter hans længeventede koncert til Skanderborg Festival.

I hvert fald fortæller ejeren til den aarhusianske natklub til B.T., at Justin Biebers crew har bestilt et bord, og at popstjernens personlige DJ måske endda vil spillet et enkelt sæt.

- Jeg troede, at der var nogen, som lavede fis med mig, siger klubejeren Emil Knudsen til avisen.

Han fortæller videre, at han for at være på den sikre side, bad om at få en bekræftelse på bordbestillingen af Justin Biebers management, og at han endvidere krævede en videobekræftelse af Justin Biebers DJ, Tay James.

Først da alt dette var i hus, følte han sig sikker på, at det vitterligt var Justin Biebers crew, der ville bestille bord hos ham.

Natklubsejeren understreger over for B.T., at han ikke ved med sikkerhed, om Justin Bieber selv vil dukke op, men at han krydser fingre for det.

Ifølge ham plejer sangeren nemlig at følge trop, når han DJ spiller.

Emil Knudsen har endvidere talt med manageren, som angiveligt har fortalt, at Justin Bieber normalt ikke bliver siddende alene på hotelværelset, når hans crew går i byen efter en koncert.

Hvis man vil tage chancen og komme forbi den aarhusianske natklub i håbet om at møde verdensstjernen, så skal man dog skynde sig.

Der er nemlig kun adgang for folk, der har købt en af de 400 billetter, der er blevet frigivet i forsalg, og natklubben er allerede ved at løbe tør.

Sponsoreret indhold