Kendte1. oktober 2019

Justin Bieber og Hailey er blevet gift igen: Vandkamp og masser af kendisser

Justin og Hailey Bieber er blevet gift for anden gang på lidt over et år. Denne gang blev deres kærlighed dog fejret i noget større stil med masser af overraskelser og en voldsom gæsteliste
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/justin_bieber_og_hailey_baldwin.jpg
 (Foto: MEGA)

Som et af de mest omtalte powerpar i verden, er det selvfølgelig ikke nok for Justin og Hailey Bieber kun at blive gift én gang.

Derfor har det celebre par endnu en gang fejret deres kærlighed med endnu et bryllup. Denne gang var der dog skruet gevaldigt på knapperne.

Første gang de to sagde ja til hinanden, var det under ydmyge forhold på rådhuset i New York City. Det kunne ikke gøre det denne gang.

Ifølge flere amerikanske medier har Justin og Hailey fejret deres kærlighed på det mondæne i det solrige South Carolina.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega515580_002.jpg
 Foto: MEGA

Her på Montage Palmetto Bluff holdte Justin og Hailey deres bryllup nummer to (Foto: MEGA)

Det amerikanske medie TMZ skriver, at parret skulle have holdt et noget utraditionelt bryllup. Her blev der blandt andet vist film og holdt 'sleep over' for gæsterne.

Kylie Jenner i vandkamp

Og selvfølgelig var filmen, der blev vist, kærlighedsfilmen "The Notebook". Men det var ikke den eneste overraskelse, som Justin og Hailey havde i ærmet.

Blandt gæsterne var der masser af kendisser. Ifølge TMZ skulle både Travis Scott, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Usher og Jaden Smith have været til brylluppet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega481545_001_1.jpg
 Foto: MEGA

Justin og Hailey er nu blevet gift for anden gang (Foto: MEGA)

De celebre gæster fik sig en ret så våd overraskelse, da Justin og Hailey om natten til prøvemiddagen hev en masse vandpistoler frem. Så var der dømt vandkamp!

Ifølge TMZ, som har talt med kilder til brylluppet, skulle stort set alle gæster have boltret sig på det store græsareal med vandpistoler i alle størrelser.

Se Justin og Hailey slå fast, at de er klar til at få børn:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold