Kendte7. maj 2020

Justin Bieber og Ariana Grande afslører vildt samarbejde

De to sangkollegaer er gået sammen i et helt nyt projekt. Nu afslører de en lille lydbid af den sang, som om ganske få dage kommer på gaden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bieber_og_grande.png
 (Foto: Pinterest)

Der er ikke mange dage siden, at den 26-årige Justin Bieber og den jævnaldrende Ariana Grande kunne løfte sløret for, at de havde en hemmelig overraskelse i ærmet til deres mange fans.

Nu har de således løftet sløret en smule mere.

Efter flere dages hemmelighedskræmmeri, er det nu nemlig kommet frem, at de to populære sangere har indspillet en sang sammen.

Men det betyder altså ikke blot, at hele verden snart kan høre endnu et hit fra de to populære sangere.

Sangen ”Stuck With U” er nemlig ovenikøbet en støttesang, som selvsagt kommer i kølvandet på den verserende coronakrise.

Det skriver flere medier – blandt andre CNN Entertainment.

Overskuddet fra det formodede hit går nemlig til First Responder Children's Foundation, som er en børnefond, der blandt andet hjælper med tilskud af stipendier til børn af sundhedspersonale, paramedicinere, brandmænd, politiofficerer osv.

Pengene hjælper altså således de børn, hvis forældre i denne tid arbejder i frontlinjen i kampen mod den dødelige coronavirus.

Justin Bieber og Ariana Grandes nye sang ”Stick With U” kommer først på gaden på fredag den 8. maj.

Men en lille instrumental lydbid, som man blandt andet kan høre på Ariana Grandes Instagram-profil, tyder på, at fans verden over i den grad har noget at glæde sig til.

Sponsoreret indhold