Justin Bieber indrømmer: Jeg skammer mig

For få uger siden gik videoen af den 46-årige Floyd George, der på brutal vis mister livet på asfalten i den amerikanske by Minnesota, verden rundt.

Og den cirka 10 minutter lange video af George Floyd, der beder for sit liv, mens betjenten Derek Chauvin presser dit knæ ned i halsen på Floyd, indtil han mister bevidstheden, har naturligvis sat gang i debatter og racisme samt demonstrationer.

Hjemme hos familien Bieber har den voldsomme hændelse i den grad også sat gang i racetankerne.

Foto: MEGA

Det afslører både Justin og Hailey Bieber til CNN-kommentatoren Angela Rye. Et interview, som modellen Hailey Bieber har delt med sine 27,4 millioner følgere på Instagram.

I opslaget til videoen forklarer Hailey, at hun i virkeligheden aldrig helt har forstået, hvor heldig hun egentlig er:

- Som hvid kvinde, jeg ved, jeg er privilegeret, og jeg har ikke altid forstået, hvad det i virkeligheden betød. Jeg vil aldrig kunne forstå, hvordan det er at blive dømt ud fra min race og angrebet – og vågne op hver dag i usikkerhed over, om jeg vil miste mit liv pga. min hudfarve, forklarer den 23-årige model i opslaget.

Snakken om racisme udspringer ikke blot af drabet på George Floyd.

Tilbage i februar blev den afroamerikanske, og ubevæbnede, mand Ahmaud Arbery nemlig skudt og dræbt, mens han var ude på en løbetur.

Og det er altså både episoden med Ahmaud Arbery og den nyligt dræbte George Floyd, som har sat tankerne i gang hos Bieber-parret:

- Jeg har følt skam på den måde, hvorfor skulle disse mænd dø, før jeg kunne forstå det? Det har jeg det dårligt over, forklarer ”Sorry”-sangeren.

Artiklen fortsætter under videoen …

View this post on Instagram

This week we had the pleasure of meeting and speaking with @AngelaRye. As a white woman, I know I am privileged, and I didn’t always understand what that really meant. I will never understand what it’s like to be racially profiled and targeted and wake up everyday uncertain if I could lose my life because of the color of my skin. Through this conversation with Angela I really just wanted to learn, to ask questions even if I thought they were the wrong question. I want to know better so I can do better and I will not stop asking these questions and having these conversations. I want to keep learning how to be an ally, and I refuse to keep walking through life being ignorant. #BlackLivesMatter

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Justin Bieber forklarer desuden, at både hans og hustruens kristne tro styrker troen på forandring:

- Hailey og jeg er begge kristne. Vi tror på Jesus’ kærlighed. Jeg tror virkelig på, at Jesus’ kærlighed er det, der kommer til at ændre hjerter.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close