Kendte21. november 2020

Justin Bieber googler sig selv og er IKKE glad for resultatet

Justin Bieber googlede sig selv og er langt fra tilfreds med søgningens billedresultater
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Justin Bieber har ligesom så mange andre gennem menneskehedens historie taget den tvivlsomme beslutning at google sig selv. En handling, der som oftest aldrig resulterer i noget form for positivt resultat.

For Bieber er det især googlesøgningens billedresultater, han ikke er tilfreds med, og det har fået den 26-årige popstjerne til at synge sin klagesang på sin Insta Story torsdag aften.

På Instagram har "Changes"-sangeren delt en video af sin googlesøgning for at vise sine millioner af følgere, hvilke billeder han ikke er helt glad ved.

Størstedelen af de mange Bieber-billeder er fra et rød løber-arrangement, som sangeren og hustruen Hailey Bieber var til tilbage i januar i forbindelse med premieren på parrets YouTube-dokumentarserie.

- Jeg ved ikke, hvad algoritmen er for, at bestemte billeder dukker op, men det her er så frustrerende, når man tænker på, at jeg brugte meget tid på at blive sund, og jeg føler, at der er nogle mennesker, der virkelig prøver at sabotere mig, siger Bieber i sin video.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/justin-bieber.png
 Foto: MEGA

Det er billeder som dette fra arrangementet i januar, som Bieber ikke er glad for. (Foto: MEGA)

I virkeligheden er der måske et sødt mediemenneske, der skal forklare Bieber, at det nok slet ikke drejer sig om en algoritme, men om det faktum, at arrangementet i januar er det seneste og eneste af slagsen, som Bieber har været til længe, og det er sandsynligvis årsagen til at mange medier vælger lige netop de billeder.

Så sidder du og er ved at stable et rød løber-arrangement på benene, så få da lige inviteret den stakkels Bieber, for han trænger til nye billeder i billedbanken.

Sponsoreret indhold