Kendte28. oktober 2022

Julie Zangenberg afslører bryllupsplaner: – Så tager de nærmeste ud i noget skov

Næste år kommer til at stå på bryllup for Julie Zangenberg og Andreas Bagh – og det kommer ikke til at gå stille for sig, afslører den kommende brud
Julie Zangenberg og Andreas Bagh er klar til et brag af en bryllupsfest. nbsp;
Julie Zangenberg og Andreas Bagh er klar til et brag af en bryllupsfest.
 Foto: Lars H. Laursen

I sommeren 2020 blev Julie Zangenberg og Andreas Bagh forlovet, og da SE og HØR torsdag aften møder parret til åbningen af CeriX' nye skønhedsmekka i Købmagergade i København, løfter den tidligere skuespiller noget af (brude)sløret for planerne.

– Vi begynder at nærme os en dato, men det bliver næste år, og vi tror det bliver tidlig sommer, røber 33-årige Zangenberg over for SE og HØR.

Den vordende brud fortæller, at der kommer til at være kirkebryllup med efterfølgende reception på Baghs restaurant Esmée, hvor børn vil være velkomne, men den efterfølgende fest bliver kun for voksne:

– Så tager de nærmeste ud i noget skov og natur, bare fødder, mad over bål og sådan, fortæller Cozy by JZ-stifteren om "voksenfesten" i det fri.

– Vi skal ud og se på nogle forskellige naturgrunde og se, hvordan det hele kan gøres, tilføjer hun.

Betydningsfuld kirke

Den tidligere skuespiller har også allerede lagt sig fast på, hvilken kirke den store dag skal fejres i.

– Kirken bliver Vor Frue Kirke. Jeg er selv konfirmeret der, og mine søskende er det, og så gik jeg i 7. klasse og i gymnasiet et sted, hvor de har særligt samarbejde med den kirke, så jeg er kommet der meget og har stillet mange tålmodige præster spørgsmål om gud, så det er der, jeg elsker at være, og hvor Leo blev døbt, fortæller hun og henviser til sønnen på 1,5 år, som hun har med Bagh.

Julie Zangenberg slår fast, at der ikke kommer til at gå totalt bridezilla i den med bryllupsplanlægningen:

– Jeg er heldig at have en mand, der er god til at planlægge det med maden, så en stor del af planlægningen er rykket derover. Vi prøver at tage det så stille og roligt, som vi kan. Vi arbejder begge meget og har en hektisk hverdag, så vi ønsker ikke, det skal blive alt for bridezilla-crazyness-agtigt, slår hun fast.

Sponsoreret indhold