Kendte13. maj 2015

Julie solgte alle sine dyrekort: Så mange penge inkasserede hun

11-årige Julie Bisgaard donerer nu de mange penge til velgørenhed
Af af
11-årige Julie Bisgaard donerer nu de mange penge til velgørenhed
11-årige Julie Bisgaard donerer nu de mange penge til velgørenhed
 Foto: Privat/FaceboookDet kan godt være, at det "bare" er kort fyldt med forskellige fisk og hvaler. Men de såkaldte dyrekort fra Dansk Supermarked har i den grad taget Danmark med storm, og tusindvis har forsøgt at få fingre i alle 140 kort.

Og det kan også ses på salgsprisen. Mange har nemlig solgt deres sjældne kort via for eksempel Den Blå Avis og tjent hundredvis af kroner.

11-årige Julie Bisgaard tager dog nok rekorden.

LÆS OGSÅ: Dyrekort-sagen: Så meget koster ALLE kort i virkeligheden

Hun satte nemlig hele sin fyldte dyrekortbog - med ALLE 140 kort - på auktion, og kort før midnat tirsdag aften modtog hun så det sidste bud på dyrebogen. På imponerende 10.000 kroner.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8e255d68b4d842ffa8844e4ce55cf837.jpg
Det skriver bt.dk.

Auktionen begyndte mandag og ifølge Bisgaard-familien kom der i omegnen af 10 bud på den populære dyrekortbog. Slutbuddet fra en mand ved navn Christian Estrup, som familien har taget kontakt til.

LÆS OGSÅ: Køb sjældne dyrekort - og få et hus med i handlen

De mange penge skal dog hverken bruges på slik eller sodavand. I stedet bliver de mange penge givet til Dansk Hospitalsklovne.

- Jeg er virkelig stolt og overrasket. Jeg har også fortalt det til min klasse i dag i skolen, og de var også rigtig stolte. Også lærerne, siger 11-årige Julie Bisgaard til bt.dk.

Sponsoreret indhold