Kendte 23. september 2021

Julie og Jesper laver deres første spillefilm

Serieduoen bag ”29” kaster sig ud i en moderne romantisk komedie, som forventes at få premiere i efteråret 2022
Foto: Niels A. Hansen

Snart tages der hul på optagelserne til skuespiller-, instruktør-, manuskriptforfatterparret Julie Rudbæk og Jesper Zuschlags allerførste spillefilm ”Elsker dig for tiden”.

Filmen, som beskrives som et moderne antiromantisk komediedrama, følger Anna og Thomas, der er hinandens modsætninger, men de mangler begge det samme - kærligheden.

Anna, spillet af Julie Rudbæk, er en moderne selvstændig karrierekvinde, der holder kærligheden i strakt arm. Thomas, i skikkelse af Jesper Zuschlag, er traditionel romantiker og leder desperat efter den eneste ene.

Med støtte fra deres venner følger vi Anna og Thomas’ rejse fra det allerførste møde, igennem den forvirrende forelskelse og til hverdagen melder sin nådesløse ankomst i parforholdet.

Det skriver SF Studios i en pressemeddelelse.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Svær kærlighed

Det faste makkerpar ser frem til, at optagelserne snart går i gang.

- Vi har længe drømt om at skabe en moderne romantisk komedie, som taler ind i vores tid. En dramakomedie, der har alle nuancer af kærligheden med. For kærligheden virker til at have det svært i disse år. Drømmen eksisterer stadig – men det er bare ikke altid, at den matcher virkeligheden, udtaler de og fortsætter:

- Vi håber og tror på, at mange unge vil føle sig set og forstået med denne film. Vi følger i filmen tre meget forskellige kærlighedshistorier igennem alle faserne af kærligheden. Så uanset om publikum er singler, forelskede, i et langt forhold, gift eller i hjertesorger, vil de formentlig kunne se sig selv i filmen.

Prisbelønnede serieskabere

Julie og Jesper har haft massiv succes med komedieserien ”29” – et stærkt genkendeligt og selvironisk generationsportræt om at stå lige på kanten til det seriøse voksenliv.

”29” blev en øjeblikkelig succes både hos publikum og anmeldere, og fortsatte i fem sæsoner fra 2018 til 2021, da den blev sluttet af med ”33”.  Serien blev tre år i træk nomineret til en Robert i kategorien Årets korte tv-serie, og Julie og Jesper modtog en Robert for serien i 2020.

Sponsoreret indhold