Kendte10. september 2023

Julie Kriegler i ærligt opslag: Derfor drikker jeg mig ikke fuld

"Bachelorette"-stjernen forklarer den egentlige grund til, at hun aldrig drikker sig fra sans og samling
SladderministerietGæster: Mette Sommer og Julie Kriegler, ”Bachelorette”Vært: Nicklas Erik Lagerstorf
"Bachelorette"-stjernen bryder sig ikke om at drikke sig i hegnet.
 Foto: Jesper Sunesen

Det er ikke nogen hemmelighed, at unge danskere kan finde ud af at drikke igennem.

Men selvom mange unge holder af feste til den lyse morgen, så er det bestemt ikke alle, der bryder sig om at drikke sig i hegnet.

Og en af dem er "Bachelorette"-stjernen Julie Kriegler. Det fortæller hun til sine over 100 tusinde følgere på Instagram.

- Jeg ved at mange af mine bekendte er ude og feste lige nu.

- Jeg har drukket 4 cocktails siden jeg mødtes med min veninde kl. 18.00. Jeg har svært ved at sige, hvad det er der gør at jeg ikke er tilhænger af at drikke mig virkelig fuld. Jeg kan da godt mærke at jeg har drukket en cocktail eller to, men den stopper også bare deromkring for mig.

TV 2-kendissen bryder sig nemlig ikke om at være så fuld, at hun ikke ved, hvad hun laver, eller hvor hun er - og det kan selv de glade festtimer ikke ændre på.

Julie Kriegler har dog før i tiden festet i gennem, gjort dumme ting og vågnet op med slemme tømmermænd, men det er en svunden tid, forklarer hun.

- Men hold op, hvor vokser man også bare med livet nogen gange, og hvor elsker jeg ikke at være stiv. Ikke for at sige, at jeg ikke også kan få for meget en gang i mellem.

Og det lader til, at mange kan nikke genkendende til Julie Krieglers opslag. For i kommentarsporet vælter det ind med beskeder fra folk, der har det på samme måde.

- Jeg har det præcis ligesom dig. Jeg er vokset op med alkohol lidt for tæt på, hvilket gør, jeg stort set ikke drikker idag. Jo bevares, kan sagtens hygge med lidt vin, drinks osv. Men jeg vil også hellere være i kontrol og vågne frisk op, lyder det fra en følger.

- Spot on, amen! Præcis sådan har jeg det også selv, i en alder af 24 år. Og jeg nået til det punkt, jeg bare ikke gider byen. Og tjo, jeg kan sagtens tage på bar, cafe og restaurant til sent, men jeg er bare færdig med natklub og nyder virkelig at kunne komme hjem i seng før 00-01 tiden og stadig have det godt dagen efter og faktisk stadig kunne få noget ud af dagen, skriver en anden.

Se opslaget herunder:

Sponsoreret indhold