Kendte27. maj 2022

Julie Berthelsen har ikke set børnene i syv uger: – Det er megahårdt

– Jeg har dage, hvor jeg har lidt ondt af mig selv, fortæller Julie Berthelsen, der arbejder langt væk fra ungerne i øjeblikket
Julie Berthelsen til kræftshowet "Let røven", der samler ind til forskning i prostatakræft.
Julie Berthelsen til kræftshowet "Let røven", der samler ind til forskning i prostatakræft.
 Foto: Mikael Rieck

Når man turnerer rundt med et cirkus, så er det ikke nemt lige at komme hjem og pleje familien. Faktisk er det helt umuligt for sangerinden Julie Berthelsen.

Hun turnerer i øjeblikket Jylland rundt med Cirkus Arena, og det er altså på bekostningen af dyrebar tid med familien, der er efterladt hjemme i Sverige, hvor familien har bosat sig.

– Jeg har lige set ungerne én dag i tirsdags, og der var der gået syv uger, fortæller Julie Berthelsen, da SE og HØR møder hende på rød løber til kræftshowet "Let røven", der samler ind til forskning i prostatakræft.

Her er Julie Berthelsen vært sammen med Amin Jensen, men hun har altså kun allernådigst fået fri fra Cirksu Arena denne ene dag. Ellers står den på turné hver dag, hele tiden – og der er dobbeltshow både i morgen og søndag, så det er altså umuligt lige at tage hjem forbi, forklarer den grønlandske sangerinde:

– Vi bor fire timer oppe i Sverige. Så det er megahårdt. Den del af det, den er det hårdeste. Arbejdsdelen er jo sjov og fantastisk.

Artiklen fortsætter under billedet af Julies børn og nu tidligere au pair …

– De er stadig små (børnene, red.). Jeg har dage, hvor jeg har lidt ondt af mig selv, men ellers går det fint.

Når Julie Berthelsen er færdig med at rejse rundt med cirkus 7. august, er der kun en uge, til børnene begynder i skole. Men den skal så også udnyttes.

– Jeg kan lige nå en uges ferie med dem. Der skal vi et eller andet varmt sted hen, smiler hun.

Sponsoreret indhold