Kendte27. april 2020

Julia Sofia: Jeg er afhængig af næsespray

Den unge YouTuber åbner op om sit misbrug af næsespray
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julia_sofia.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Julia Sofia Aastrup har taget en stor beslutning, og den går ud på at sige farvel til sin elskede næsespray.

Den 22-årige influencer og YouTuber delte søndag nyheden om, at hun ifølge sin apoteker var afhængig af næsespray og derfor havde skilt sig af med både sin taske-, lomme-, skrivebords- og bilnæsespray.

I stedet har hun inviteret en ny slags næsespray ind i sit liv. Nemlig en såkaldt afvænningsnæsespray.

- Mit startede jo, fordi jeg har allergi, siger hun i sin story på Instagram og forklarer, at hun lider af stoppet næse, og det har ledt til, at hun har brugt næsespray konstant i løbet af de sidste to måneder.

Til sidst blev problemet dog så stort, at YouTuberens moder måtte sige stop.

Artiklen fortsætter efter billedet...

- Jeg har selv prøvet at ignorere problemet lidt, og min mor har blevet ved med at sige, at jeg bliver nødt til at tage en kold tyrker.

Efter Julia Sofia delte sin første story om sit næsespraysproblem, er det strømmet ind med spørgsmål og henvendelser fra følgere, der også lider af samme afhængighed.

- Det lyder så vildt og voldsomt, men jeg tror faktisk, der er flere, end mand tror, der render rundt og har det her issue. Jeg er i hvert fald blevet virkelig overrasket over, hvor mange der har skrevet til mig, som også har et lillebitte næsesprayproblem.

- Jeg kunne fx vågne op om natten og fuldstændig panikke, hvis jeg ikke havde næsespray inden for rækkevidde og i løbet af dagen, hvis jeg befandt mit et sted, hvor jeg ikke havde næsespray omkring, så kunne jeg fuldstændig panikke.

- Det må simpelthen ikke være så dominerende i ens hverdag, fordi jo mere du bruger det, jo større bliver problemet.

Sponsoreret indhold