Kendte17. september 2023

Julia Sofia blev forrådt af Sarah Mahfoud: - Jeg hulkede og hulkede og hulkede

”Forræder” har fået sin afslutning, og her indser Julia Sofia Aastrup, at hun blev spillet af Sarah Mahfoud. Hele oplevelsen var hårdere end hun havde regnet med
Julia Sofia Aastrup troede at hun havde luret "Forræder", men i sidste ende blev hun forrådt af en god veninde. Hele oplevelsen tog hårdt på hende.
Julia Sofia Aastrup troede at hun havde luret "Forræder", men i sidste ende blev hun forrådt af en god veninde. Hele oplevelsen tog hårdt på hende.
 Foto: BLU / TV 2

LÆS OGSÅ: Vil du også gerne lege ”Forræder”? Her er spillene, der minder om

Sæson 1 af ”Forræder” har fået sit punktum, og her endte den 37-årige skuespiller Johannes Nymark med at løbe med sejren.

I finalen narrede han og Sarah Mahfoud de tilbageværende loyale.

Julia Sofia Aastrup havde ellers hele spillet igennem haft godt styr på sine lister, men i sidste ende var det Julia Sofias gode veninde Sarah Mahfoud som snød hende.

I afsnittet så influenceren i den grad også ud til at være påvirket, da hun fandt ud af, at Sarah Mahfoud havde løjet hende op i ansigtet.

Til TV 2 sætter hun nu ord på hvordan hele oplevelsen i ”Forræder” var.

- Man prøver rigtig hårdt at skille spillet fra de personlige relationer, som man jo skal i sådan en situation. Men det kræver bare rigtig meget følelsesmæssigt. Og jeg synes, det var hårdere, end jeg havde forventet.

Da Julia Sofia satte kursen hjem fra Sydfyn, kulminerede hele spillet og følelserne også i bilen.

- Jeg hulkede og hulkede og hulkede, og min kæreste sagde bare ”Ring til Sarah”. Men jeg kunne ikke. Jeg skulle lige lande, før jeg kunne tale med nogen.

I dag understreger Julia Sofia, at der ikke er det mindste onde blod mellem hende og Sarah.

Julia Sofia og en række af de andre ”Forræder”-deltagere var da også i maj måned i Royal Arena for at støtte Sarah Mahfoud til Danish Fight Night.

Skrev undskyld med det samme

Julia Sofia og Sarah Mahfoud kendte også hinanden lidt hjemmefra, og derfor havde de fra start en god forbindelse på ”Forræder”-slottet.

Det var da heller ikke kun Julia Sofia som blev påvirket af, at Sarah løj hende direkte op i ansigtet.

For den anden vej rundt var det heller ikke nødvendigvis verdens letteste opgave for den danske boksestjerne at lyve så meget over for Julia Sofia.

Da deltagerne fik udleveret deres telefoner, valgte Sarah Mahfoud også som noget nær det første at skrive en besked til Julia Sofia, hvor hun undskyldte og skrev, at hun ikke håbede, at hun hadede hende.

Efter Julia Sofia kom hjem og sov på ”Forræder”, ringede hun også rundt til hele ”Forræder”-holdet.

Her fik hun talt ud med Sarah som den første, men Julia Sofia snakkede også med Christian Grau, hvor hun selv fik givet en undskyldning for ikke at stole på ham helt til sidst.

Til "Forræder"-fansene kunne TV 2 også levere gode nyheder, da de til SE og HØR har bekræftet, at der kommer en sæson 2.

Sponsoreret indhold