Kendte15. september 2022

Julia Sofia afslører: Har fundet sig en fyr

YouTuberen Julia Sofia har fundet kærligheden igen
Julia Sofie har fundet en ny kærlighed.
Julia Sofie har fundet en ny kærlighed.
 Foto: Dan Mariegaard

Julia Sofia er blevet ramt af Amors pil.

Den 24-årige YouTuber afslører nu til SE og HØR, at hun har fundet kærligheden på den røde løber til "Held og lykke, Leo Grande" i Gentofte Kino.

– Det går godt med kærligheden. Jeg har mødt en. Det er meget nyt, så jeg prøver stadig lige at finde ud af det, fortæller hun.

De to turtelduer har set hinanden i omkring et år, men der er en årsag til, at Julia Sofie stadig synes, at det er nyt. Den tidligere "Vild med dans"-deltagere har tidligere har dannet par med en kvinde, men nu har hun fundet sammen med en fyr.

– Det er blandt andet også noget af det, der er ret nyt, fortæller hun.

– Vi har lært hinanden at kende gennem nogle fælles venner. Han er sød, så vi prøver bare at se, hvad det kan blive til. Jeg har aldrig haft travlt med at date. Jeg har altid tænkt, at man skal være et godt sted inde i sig selv, og så når man er der, så kan man møde en, fortsætter Julia Sofie.

Det nye par har også lidt til fælles, når det kommer til, hvad de i hverdagen går og laver.

– Han laver sådan lidt forskelligt. Vi kommer fra samme område. Han er lidt en gøgler lige som mig, siger hun.

YouTuberen fortæller, at hun faldt for den måde, den nye fyr var på.

– Jeg kan godt lide de ting han siger, og de ting han mener om verden. Jeg trr, at vi connecter meget godt på det punkt. Når man møder en, og der er en connection, så skylder man også at se, hvad det kan blive til, fortæller hun.

Sponsoreret indhold