Kendte1. maj 2024

Julia Sofia Aastrup i skræmmende feriemareridt: – Totalt fanget i vildmarken

Det gik bestemt ikke efter planen, da influencer Julia Sofia Aastrup i selskab med kæresten Mark Abildhauge kørte en tur til Grand Canyon. De endte i stedet i sne til knæene i tre stive timer
 Julia Sofia og kæresten Mark Abildhauge kom på afveje.
Julia Sofia og kæresten Mark Abildhauge kom på afveje.
 Foto: Emil Nicolai Helms/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Julia Sofia Aastrup holdt det hemmeligt for vennerne: Drak alkoholfri cocktails i byen

Den 26-årige Julia Sofia Aastrup nyder i disse dage en kærestetur til USA, og selv om hun i sit seneste opslag på Instagram kalder turen for alt, hvad hun drømte om, så var det altså ikke alt, der gik helt som smurt.

Det lykkelige par havde nemlig planlagt "en smuk tur til Grand Canyon", som den populære YouTuber kalder det i et langt skriv, hun har delt med sine 297.000 følgere.

Det gik dog noget anderledes, og i stedet blev det til "24 timer vi sent vil glemme".

Julia Sofia og Mark Abildhauge var blevet anbefalet at tage til det imponerende Grand Canyon i Utah via The North Rim og dermed opleve den amerikanske turistattraktion fra nordsiden i stedet for sydsiden.

Desværre blev de undervejs ledt på afveje af ingen ringere end Google selv. Google Maps formåede nemlig ikke at informere de to turtelduer om at lige netop den rute var lukket for sæsonen.

– Og dermed også hovedvejene dertil, skriver Julia Sofia til den video, hun også har delt af deres intense vildmarksoplevelse.

– Vi kørte derfor en helt vanvittig skovrute, som vi stolede på at Google Maps havde ret i. Det skulle senere vise sig, at det var en kæmpe fejl.

– Efter at være fanget i sneen og have gået i over 3 timer i skoven, fik vi endelig hjælp og kunne tjekke ind på et lille motel, hvor vi mødte den lokale sherif. Det var ikke første gang, at sheriffen har måttet hjælpe folk i nød. Det har åbenbart været et problem hele vintersæsonen.

Og hvad kan vi så lære af det?

Ifølge Julia Sofia:

– Stol ikke altid på, hvad Google Maps har at sige.

Se hele Julia Sofias opslag her:

Sponsoreret indhold