Kendte25. januar 2022

Julia Fox svarer tilbage på beskyldninger: - Jeg har datet milliardærer hele mit liv

Dater ”Uncut Gems”-skuespilleren den kontroversielle rapper udelukkende for pengene og berømmelsen? Nej, lyder hendes eget klare svar
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det følger unægtelig en del opmærksomhed fra omverdenen med, når man kaster sig ud i et datingeventyr med selveste Kanye ”Ye” West. Ovenikøbet netop i kølvandet på hans ægteskab med et af verdens mest berømte kvinder, Kim Kardashian.

Det ved Julia Fox.

Lige i øjeblikket render hun til modeuge i Paris iført lak og læder med sin nye rapperflamme, og før da var hele verden inviteret indenfor på deres første dates, som de to stjerner har delt ivrigt fra.

Men det er altså ikke rigdom og berømmelse, der trækker i 31-årige Fox, selvom flere har beskyldt hende og ”Ye” for at have brugt forholdet som benzin på tabloidbålet – især efter ekskonen Kim er begyndt at se en del til komikeren Pete Davidson.

Julia Fox, der selv havde en lidt mere beskeden skuespilkarriere indtil for nylig, fortæller i podcasten ”Forbidden Fruits – Behind the scenes with Julia Fox”, at hun faktisk er helt ligeglad med al opmærksomheden.

- Folk siger, at jeg kun er ude efter berømmelse og penge. Søde, jeg har datet milliardærer hele mit liv, lad os være ærlige, siger hun til medværten Niki Takesh.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega822213_017.jpg
 Foto: MEGA

For en kvinde, der er så ligeglad med spotlyset, må man sige, hun forstår, at vække opsigt. (Foto: MEGA)

Fuldstændigt ligeglad

Fox indrømmer dog, at hun i en yngre alder var meget opmærksomhedshungrende. Hvilket er samstemmende med de opfattelser, som kilder tæt på hende har haft.

For eksempel påstår en ”ven”, der forholder sig anonym, at Julia lader sig kontrollere af Kanye West, og at hun sådan set kun er ude på at blive et større navn i Hollywood gennem det hede bekendtskab til ham.

Julia Fox påstår dog, at hun er fuldstændig ligeglad med, hvad der bliver skrevet om parret i de kulørte spalter overalt i verden.

- Det er sjovt, at jeg får al den her opmærksomhed, for jeg er virkelig ligeglad, siger hun, og fortsætter:

- I takt med at jeg er blevet ældre og har arbejdet med mig selv, har jeg ikke længere brug for det. Jeg tænker slet ikke over det.

Sponsoreret indhold