Kendte29. november 2022

Julia Fox om mænd, der ikke vasker deres numser: De er homofober, der bange for at kunne lide det

Kanyes ekskæreste Julia Fox har en helt klar teori om, hvorfor nogle mænd ikke vasker sig i og om numsehullet
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det gælder om at skille sig ud fra mængden, når verdensstjernerne kæmper om opmærksomheden på den røde løber. Og det ved om nogen Rihanna.
 Video: Aller Media

På det sociale medie TikTok, kan folk snakke om alt, og hvad der før blev kaldt en “børneapp”, er nu blevet et sted, hvor voksne mennesker også diskuterer de mere intime ting.

En kvinde på appen fortalte en historie omkring, hvordan hun oplevede, at mange mænd ikke vasker sig mellem ballerne. Men hvorfor gør mændene ikke det, spørger hun?

Og det er her, at skuespilleren Julia Fox, der for alvor blev kendt, da hun dannede par med den kontroversielle rapper i modvind, Kanye West, melder ind.

Den 32-årige skuespillerinde er ikke bange for at skille sig ud eller have kontroversielle holdninger. 
Den 32-årige skuespillerinde er ikke bange for at skille sig ud eller have kontroversielle holdninger.
 Foto: Ritzau Scanpix

Hun har nemlig en meget simpel teori om, hvorfor der måske ikke altid bliver vasket godt og grundigt mellem mændenes baller.

Faktisk går hun så langt som at kalde den manglende numsevask for en epidemi, og det undrer hende, hvorfor så mange mænd ikke vil adressere det område.

– Jeg tror, de har en dybsiddende frygt for at få deres små fedtede fingre derned og så lave en lille “kilde kilde”, siger hun i en tiktokvideo som svar på den anden undrende kvinde.

– Måske kan de lide det lidt for meget, og Gud forbyde det, fordi så ryger deres skrøbelige maskulinitet direkte ud ad vinduet, og deres internaliserede homofobi begynder at komme frem, slår hun fast-

Hun afslutter den under et minut lange video med at fortælle, at hun tror, det i virkeligheden handler om, at de mænd er bange for at være homoseksuelle.

Sponsoreret indhold