Kendte6. september 2023

Julia Fox i vanvittigt outfit: Hun er jo stort set nøgen

Der var både bryster og kønsdele ud over det hele, da Kanye Wests ekskæreste dukkede op på den røde løber forleden
Julia Fox arrives at the 37th Film Independent Spirit Awards in Santa Monica, California, U.S., March 6, 2022. REUTERS/Aude Guerrucci
 Arkivfoto: Ritzau Scanpix/Aude Guerrucci

Vi kender vist alle godt til det der med at være i tvivl om, hvad man skal til på til en festlig begivenhed, men næste gang kan man bare gøre som Julia Fox.

Hun tager nemlig som regel bare noget nær ingenting på - og nu har hun gjort det igen.

Denne gang er "Uncut Gems"-skuespillerinden, der er kendt for at være Kanye Wests ekskæreste, dog gået skridtet længere.

Det skriver Page Six.

Ifølge det amerikanske medie var Julia Fox nemlig noget nær nøgen, da hun forleden dukkede op til et arrangement i New York forud for Fashion Week.

Den 33-årige skuespillerinde havde en minimal metal-bikini på, der kunne lige med nød og næppe dækkede hendes vagina og brystvorter.

Faktisk var noget nær umuligt at undlade at se hendes kønsdele, såfremt man kiggede i den retning.

Julia Fox dukkede op i New York for at være med til lanceringen af Naomi Campbells samarbejde med virksomheden PrettyLittleThing.

Hun havde også en lang, sort læderjakke med sig, men den hev hun ned om skuldrene på den røde løber, da der blev blitzet billeder af hende.

Det er bestemt ikke første gang, Julia Fox trækker overskrifter for vovede og vanvittige looks.

Hun er tidligere dukket op på røde løbere i alt fra kondom-outfits og hale til nærmest ikke-eksisterende latex og visne blade.

Sponsoreret indhold