Kendte14. december 2016

Julebrev når frem trods ubehjælpsom adresse

Tag den, PostNord!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brev.jpg
 Foto: Tony Wren
Den var nok ikke gået med PostNord herhjemme, men i Storbritannien sætter Royal Mail stadig en ære i at opfylde mottoet 'posten SKAL ud'. Det beviser en dejlig solstrålehistorie her op til jul.
Flere britiske medier fortæller om, hvordan et julebrev med den nok ringeste adresseangivelse nogensinde, alligevel nåede rettidigt frem til et ægtepar, der glæder sig over julehilsenen midt i decembertravlheden. Afsenderen havde ellers ikke gjort meget for at hjælpe brevet på rette vej. 'Tony og Sarah Wren, et eller andet sted nær havet i Suffolk', stod der på brevet. Og som et tegn på, at afsenderen godt vidste, at han satte Royal mail på lidt af en opgave, tilføjede han 'Held og lykke med det, postbud'.
Suffolk i det østlige England, hvor der bor over 700.000 mennesker, kan sammenlignes med en af de fem danske regioner, og da Tony Wrens fulde navn er Antony Wren, kunne man godt forestille sig, at brevet ville samle støv på postkontoret på grund af de mangelfulde oplysninger. Men fire dage efter afsendelse lå brevet i postkassen hos Tony og Sarah. Og det til almindelig takst og uden at det var sendt som quickbrev, som Post Nord kalder de forsendelser, der skal nå frem tidligere end fem dage fra afsendelse.
https://imgix.seoghoer.dk/brev2.jpg

Tony og Sarah med beviset på, at Royal Mail kan deres kram.

- Det er ret imponerende, at det nåede frem til os - og så på kun fire dage. Vi flyttede til Lowestoft i Suffolk i 2013 og sendte julekort med vores adresse til familie, venner og tidligere kolleger. - Og vores ven og tidligere kollega havde tilsyneladende smidt vores adresse væk, men kunne erindre, at vi bor nær havet i Suffolk, siger en smilende Tony Wren til BBC. Se, det var et rigtigt juleeventyr...

Sponsoreret indhold