Kendte21. maj 2021

Jubel hos Ude af Kontrol: Balken er blevet far for anden gang

Selv om der nok ikke er behov for det, så har den storhittende trio Ude af Kontrol fået en stor grund til at feste. Daniel "Balken" er nemlig blevet far for anden gang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Balken, Munken og Englando fra hitgruppen Ude af Kontrol plejer ikke at skulle bruge en undskyldning for at fyre op for en fest.

Men det må man sige, at de nu har fået. Daniel Balken er nemlig blevet far for anden gang.

På Instagram har Daniel, som er mande bag de hårdtslående beats i de mange hits, delt det sødeste billede.

Her sidder hitmagerens mor og hans seksårige søn med det nyeste familiemedlem, nyfødte Milan.

- Min nye søn Milan Balken, hans storebror og farmor. Han kom til verden for et par timer siden, skriver Balken til billedet af den lille ny.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20191116_dm_club_awards_2019_048.jpeg
 Foto: Dan Mariegaard

Sammen med Englando og Munken forkæler Balken danskerne med hårdtslående hits - og kulørte optrædener på den røde løber (Foto: Dan Mariegaard)

Det sidste års tid har været noget ret så speciel for Balken. Corona-nedlukningen har været svær, men der har også været lyspunkter.

Foruden ankomsten af lille Milan blev han gift i september sidste år. Kærlighedsfesten stod, efter han til en koncert i et proppet Tivoli friede til sin udkårne.

På Instagram er det væltet ind med lykønskninger. Selvfølgelig fra hitvennerne Munken og Englando, men også Basim har sendt en hilsen afsted.

Se det søde billede her:

Sponsoreret indhold