Kendte22. januar 2023

Joy-Maria Frederiksen har armen i slynge: Kørt ned af hjemmehjælper

En arm i slynge forhindrer ikke Joy-Maria Frederiksen i løfte arven efter den legendariske "Cirkuerevyen"-instruktør Lisbet Dahl
Armen er i slynge, men humøret er højt hos Joy-Maria Frederiksen. nbsp;
Armen er i slynge, men humøret er højt hos Joy-Maria Frederiksen.
 Foto: Dan Mariegaard

Armbevægelserne var knap så store hos Joy-Maria Frederiksen, der søndag var til "Cirkusrevyen"-pressemøde, hvor det nye hold skulle præsenteres.

Det er 58-årige Joy-Maria Frederiksen, der skal løfte arven efter "Cirkusrevyen"s legendariske instruktør Lisbet Dahl, men for tiden er skuespilleren noget handikappet: Hendes ene arm er nemlig fikseret i en slynge.

– Jeg stod i et stort lyskryds lige uden for Randers Teater, hvor jeg arbejder i øjeblikket, og så blev det grønt. Så jeg gik over, og så kom der en lille, hvid hjemmehjælperbil og skulle dreje til venstre, og han havde slet ikke set mig. Han speedede bare op, genkalder den debuterende "Cirkusrevyen"-instruktør ulykken, da SE og HØR møder hende til pressemødet søndag.

Sammenstødet med bilen resulterede i, at Joy-Maria Frederiksen har brækket det øverste af overarmsknoglen lige under skulderen, og hun skal nu holde armen i ro i fire uger. Mindst.

– Jeg forstod ikke, hvordan det kunne ske. Jeg forstod ikke, hvordan han ikke kunne have set mig, konstaterer hun og gentager, at hun gik over for grønt.

Og selv om skuespilleren må tage smertestillende for at kunne passe instruktørjobbet, så har hun alligevel overskud nok til at sende en tanke til sin banemand:

– Han var dybt ulykkelig. Det var skidesynd for ham, siger hun med et grin.

Joy-Maria Frederiksen er vant til at bruge de helt store armbevægelser i sit fag, men det er nu lagt på hylden. For en stund.

– Jeg er meget fysisk. Nu er jeg tvunget til at bruge ord og prøve at forklare mig. Det er en anderledes måde at instruere på, lyder det humoristisk fra hende.

Sponsoreret indhold