Kendte28. februar 2023

Josephine Skriver i ny serie: Du kan miste det hele på et øjeblik

I serien “Kunsten at være Josephine Skriver” følger man modellens flygtige succes på Instagram
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Josephine Skriver.
 Video: Aller Media

Hvordan er det egentlig at lægge noget op på Instagram, når mere end otte millioner mennesker kigger med? Hvordan forbliver man interessant, og hvordan tjener man penge?

Det løfter den danske topmodel Josephine Skriver sløret for i en ny dokumentarserie på DR.

Serien vil have navnet “Kunsten at være Josephine Skriver” og vil give et indblik i, hvordan det er at være entreprenør og influencer i de sociale mediers superliga.

– Da jeg startede min karriere, konkurrerede jeg kun mod modeller. Nu konkurrerer jeg mod tiktok’ere, youtubere og almindelige mennesker, så jeg kan godt få fornemmelsen af hele tiden at være bagud.

– Det virker måske mærkeligt at sige, når jeg sidder her med otte millioner følgere. Men når det kommer til sociale medier, kan du miste det hele på et øjeblik. Du må ikke træde forkert og du skal hele tiden holde dig selv relevant, siger Josephine Skriver.

Det har taget Skriver et årti at stable en international karriere på benene, som i dag handler om meget andet end modelkarrieren.

Det har resulteret i, at topmodellen i dag kan kalde sig millionær.

De mange penge kastede tidligere på året en luksusvilla af sig, da Josesphine Skriver og hendes kæreste smed omkring 16 millioner efter en LA-bolig.

Skønne Josephine Skriver

Sponsoreret indhold