Kendte6. september 2023

Josefine Simone Dahl deler hudløst ærlig video: - Jeg har social angst

Videoen af influenceren, hvor hun hudløst ærligt fortæller om sine problemer, er allerede blevet set over 300.000 gange på TikTok
Med mere end 800.000 følgere tilsammen på TikTok, Instagram og YouTube er Josefine Simone en af de største danske influencere. Nu har hun delt en meget ærlig video, hvor hun afslører, at hun lider af social angst.
Med mere end 800.000 følgere tilsammen på TikTok, Instagram og YouTube er Josefine Simone en af de største danske influencere. Nu har hun delt en meget ærlig video, hvor hun afslører, at hun lider af social angst.
 Foto: Privat

- Det her er helt klart det sværeste og mest personlige jeg nogensinde har delt, som ingen kender til om mig, men jeg føler det er på tide at være mere åben og ærlig omkring det!

Sådan skriver Josefine Simone Dahl i beskrivelsen på en TikTok-video, hvor hun til sine knap 300.000 følgere fortæller, at hun lider af social angst.

Den sociale angst har store konsekvenser for Josefine Simones hverdag, da hun netop som offentlig person lever af de sociale medier, hvor socialisering og særlige events er på programmet.

Men den sociale angst har gjort, at hun har takket nej til netop events, podcasts og meget andet.

I videoen på 15 sekunder filmer Josefine Simone sig selv efter den sociale angst har ramt hende under et event i Aarhus.

- Rysten, koldsved, hjertebanken og røde plamager på hals, bryst og ansigt begyndte at komme! Jeg var der i cirka 15 min. og kunne bare mærke jeg skulle væk og have luft, ellers ville jeg besvime, skriver hun.

Støtte i kommentarsporet

I kommentarsporet til TikTok-videoen er der næsten udelukkende positive kommentarer at finde.

Her sætter flere pris på, at hun vælger at dele de problemer som man nu kan gå med.

Noget som offentlige personer som Mathias Hjort og Melissa Bentsen også støtter op i kommentarfeltet.

Selvom Josefine Simone er ”både flov, pinlig og ikke mindst bange for, hvad andre tænker om hende” håber hun, at videoen kan være med til at understrege, at hun ikke er arrogant, når hun ikke vil snakke eller deltage i ting.

- For jeg ELSKER mit arbejde, og jeg elsker mennesker, men angsten styrer mig og det ødelægger mig fuldstændig.

Sponsoreret indhold