Kendte5. august 2019

Jordyn Woods: Jeg håber, vi kan blive venner igen

Venskabet mellem Kylie Jenner og Jordyn Woods virker til at være helt slut. Jordyn håber dog stadig, at de kan blive venner igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-02-20_kl._09.24.53.png
 Foto: MEGA

Det er nok gået de færrestes næse forbi, at venskabet mellem Kylie Jenner og Jordyn Woods er slut, efter det kom frem, at sidstnævnte havde været lidt for tæt på Tristan Thompson ved en fest.

Woods håber dog stadig på, at hun en dag kan blive veninde med Kylie Jenner igen. Det fortæller hun i et nyt interview med Cosmopolitan.

- Jeg elsker hende. Hun er min homie, fortæller Jordyn, da hun bliver spurgt ind til Kylie Jenner.

- Jeg håber, at alt falder på plads, og at vi alle kan vokse og opbygge vores forhold med vores familier og Gud og finde sammen igen en dag og være stærkere og gladere, lyder det også fra Jordyn.

Artiklen fortsætter efter billedet

null

I interviewet fortæller Jordyn også, at hun har lært flere ting fra den offentlige gabestok, hun blev sat i, tidligere på året.

Man finder nemlig ud af, hvem der er ens rigtige venner.

- En masse mennesker kan være der, når det går godt, men du ved virkelig ikke, hvem der er der for dig, før ting går skidt, fortæller hun.

Det er ikke mange uger siden, at Kylie Jenner slog det sidste søm i kisten på venskabet med Jordyn Woods, da hun valgte ikke længere at følge den tidligere veninde på Instagram.

Jordyn Woods kom på alles læber, da det i midten af februar kom frem, at Tristan Thompson havde hygget sig med hende ved en fest, og så blev hun ellers persona non grata i Kardashian-familien.

I de næsten seks måneder, der er gået, siden utroskabsskandalen brød ud i lys lue, har Jordyn Woods ikke haft mange ord at sige om sagen.

De eneste gange, hun har talt offentligt og i detaljer om skandalen, var da hun besøgte Jada Pinketts "Red table talk" og ved et velgørenhedsevent i Nigeria.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega452614_023.jpg
 Foto: MEGA

Jordyn Woods har haft godt gang i karrieren siden skandalen. (Foto: MEGA)

Jordyn har blandt andet fortalt, at hun følte sig mobbet af hele verden, da skandalen startede.

Der er dog ingen grund til at græde snot for Jordyn. Efter hendes indblanden i skandalen er hendes navn nemlig blevet ualmindeligt hot i Hollywood, og hun er den stjerne, som man allerhelst ser dukke op til sine events.

Vil du læse mere om Hollywood-stjernerne? Køb et abonnement på SE og HØR her!

null

Sponsoreret indhold