Kendte14. oktober 2021

Jonah Hill bønfalder fans: - Vil I ikke nok lade være?

Den 37-årige Oscar-nominerede skuespiller Jonah Hill har ikke lyst til at være samtaleemne. I hvert fald ikke, hvis snakken falder på hans krop og udseende
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jh.jpg
 Foto: MEGA

Selvom det ikke er første gang, ”Superbad”-stjernen sætter ord på bodyshaming, så beder han nu sine fans og medier om at undlade at kommentere særligt hans vægt.

- Jeg ved godt, at I mener det godt, men jeg beder jer pænt om at lade være med at kommentere min krop. Både godt og skidt. Jeg vil gerne venligt gøre opmærksom på, at det ikke er til hjælp, og at det ikke føles godt, skriver han til sine 3,1 millioner følere på Instagram.

Tilbage i februar fortalte Hill ærligt om sine udfordringer og usikkerheder omkring sin krop. Først i midten af 30’erne fandt han det tåleligt at tage sin trøje af, når han skulle på stranden eksempelvis.

Og de mange problemer med at acceptere sit udseende blev ikke bedre af mediernes og offentlighedens mobning, der altid drejede sig om vægt, lød det.

- Jeg er 37 år og jeg har endelig lært at elske mig selv. Det her er ikke et ”fedt for mig ”-opslag. Og det er helt sikkert ikke et ”nu skal I have ondt af mig ”-opslag. Det er til alle de unge, der ikke kan lide at tage deres t-shirt af ved poolen. Du er skøn, fantastisk og helt perfekt, skrev han dengang.

I august fik han skrevet ”Body Love” på kroppen, hvilket fungerer som påmindelse om selvkærlighed og kropspositivisme for Jonah Hill.

Sponsoreret indhold