Kendte 20. marts 2020

JoJo forvandler megahit til corona-opsang

Hvis ikke 2004-kæmpehittet "Leave (Get Out)" i en ny opdateret udgave kan få dig til at blive hjemme, hvad kan så?
Foto: MEGA

Der går ikke en dag, uden endnu en berømthed enten har kommenteret, skrevet en sang om, eller udtrykt frustration over den verdensomspændende corona-pandemi og den dertil hørende isolation. 

Og nu er turen kommet til 00'ernes teenageidol, JoJo, som simpelthen har omskrevet hele sit monsterhit "Leave (Get Out)", som vi husker fra 2004. 

Nu har ørehængeren tilsyneladende fået det stik modsatte budskab. 

På sin TikTok synger den nu 29-årige popstjerne sin karantæne-hyldest, "Chill (Stay In)", som opfordrer (særligt) unge mennesker til at blive derhjemme, uanset hvor feststemte, liderlige eller kedsomhedsramte de er. 

- Gør det for menneskeheden, jeg er gravalvorlig, men vi skal nok overleve, nu skal du bare lære at lave mad, og praktisere god håndhygiejne, synger JoJo. 

Mens hun i de indledende vers kalder coronavirusset for en 'nasty bitch' og bønfalder lytterne om at holde fast i deres sunde fornuft. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Meget tyder på, at det har været Jojos egen karantæne, der har drevet hende ud i sangomskrivningen i første omgang, for scroller man lidt ned gennem hendes TikTok, har hun ikke været bleg for at skråle for verden, at hun virkelig keder sig. 

@iamjojoofficial

I’m bored ##selfquarantine ##streamman ##fyp ##foryou

♬ original sound - iamjojoofficial

 

Sponsoreret indhold