Kendte 28. juni

Johnny Madsemillionær: Forgylder sig selv

Det går strålende for multitalentet fra Fanø. Johnny Madsen har haft et strålende år og det nyder han i den grad godt af
Johnny Madsen

Johnny Madsen har fejret sig selv med et tre millioner stort udbytte. 

Foto: Aller Media DK

Han er måske ikke det, man forbinder med det gængse billede på en millionær. Ikke desto mindre er det dét, multikunstneren med den fedtede hårpragt, Johnny Madsen, er, og efter dette regnskabsår er formuen blot vokset yderligere for den Fanøbosatte thybo. 

Det fremgår af de seneste regnskaber for hans virksomheder Madsen Fanø ApS og Nesdam ApS, hvis formål er at drive henholdsvis koncertvirksomhed og kunstnerisk skaben.

 

I førstnævnte lyder bruttoresultatet 998.935 kr., mens årets resultat sniger sig op på 345.801 kr. Dermed bliver der spædet lidt til formuen i firmaet, som nu lyder på 2.199.463 kr.

Det ser imidlertid helt anderledes ud i Nesdam ApS. Her står den således på guldregn. Bruttofortjenesten lyder på 6.800.807 kr. Deraf er der blevet udbetalt løn for 1.387.290 kr. til firmaets tre ansatte, og efter skat er der 5.002.818 kr. tilbage.

 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor er der da også rigeligt råd til at forkæle sig selv – og det gør den 71-årige ”Uden for sæsonen”-sanger, der har belønnet sig selv med tre millioner kr.

Trods det enorme udbytte vokser formuen fra 11.496.151 kr. sidste år til 13.498.969 i år.

Det er ikke så ringe endda, som man siger på de kanter. 

Sponsoreret indhold