Kendte19. august 2023

Johnny Hansen indrømmer: Den sunde livsstil har krævet viljestyrke

Kandis-koryfæet Johnny Hansen har haft svært ved at holde fast i de sunde valg hen over sommeren
Når Kandis-Johnny beder publikum rejse sig, så rejser de sig.
Når Kandis-Johnny beder publikum rejse sig, så rejser de sig.
 Foto: Dan Mariegaard

Der bliver mindre og mindre af Kandis-forsanger Johnny Hansen.

For siden dansktop-koryfæet var med i TV 2-programmet ”Junkfood-eksperimentet”, hvor han fik den ildevarslende besked om et blodtryk så højt, at det var på forstadiet til type 2-diabetes, har han lagt sin livsstil om.

Han har nu barberet i alt 14 kilo af, og han fortsætter ufortrødent med sine sunde valg i jagten på at smide endnu 10 kilo.

Men det har krævet viljestyrke at holde fast hen over sommeren.

- Det har været lidt af en udfordring, fordi vi har været på turné. Og når vi er på turné, så spiser vi ofte på tankstationerne, fortæller Johnny, da SE og HØR møder ham på Svendborgsund Dansktopfestival.

Og så er det lidt svært at vælge salat over franske hotdogs. Hjemme i Hurup går det meget bedre, når fristelserne ikke lurer lige rundt om hjørnet.

- Jeg har jo været lidt af en sukkergris, men nu gnasker jeg gulerødder og går lange ture. Vi har en hund, som kommer med på tur, og vi går gerne mellem fem og syv kilometer, fortæller han.

Fru Gitte er god til at bakke op – livsstilsændringen gælder ikke kun Johnny – det er hele familien, som lever sundere nu.

- Det er mig, der er mesterkok derhjemme, så det er klart, at det også går ud over familien, siger han og griner.

Kult-status

Johnny var fredag aften live igennem fra festivalen i et indslag i ”Go’ Aften Live” på TV 2. Her tog Kandis-frontmanden plads inde på festivalpladsen blandt de glade gæster, som spærrede øjnene op, da de fik øje på deres store idol.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-19/_61m0520.jpg
Kandis-Johnny holdt hof på Svendborgsund Festival fredag aften.
 Foto: Dan Mariegaard

Når et fotografi med en fan var i kassen, kom en ny til. Han kunne med andre ord ikke tage to skridt, før han stødte ind i en anden, som ville have et stykke af superstjernen.

Det er dog ikke atypisk for Johnny at tage sig tid til både en sludder og et billede med sine dedikerede fans.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-19/_62m1790.jpg
Der var god tid og overskud til at sludre med de mange Kandis-fans forud for aftenens koncert.
 Foto: Dan Mariegaard

Han er bevidst om sin rolle og store betydning i deres liv.

- Der er mange af dem, der foretrækker at gå til vores koncerter i stedet for at gå til psykolog. De går opløftede fra koncerterne på grund af teksterne, fortæller han.

Og mange af dem har Johnny hilst på adskillige gange før. I Svendborg fredag aften var en superfan til stede i menneskemængden.

- Han var med til sin første Kandis-koncert i 1989, så kom han lige hen og sagde ”kan du huske dengang …”, sådan er det ofte, fortalte Johnny, som sammen med Kandis-kammeraterne rundede fredagen af med et brag af en koncert.

Du kan se de skønne billeder fra folkefesten i Svendborg i galleriet herunder:

Danmarks største dansktopfestival er skudt i gang: Se alle de skønne billeder

Sponsoreret indhold