Kendte10. juni 2022

Johnny Depps advokat reagerer på rygterne om romantik: Sexistisk

Kemien mellem Camille Vasquez og Johnny Depp satte gang i spekulationerne om romantik til advokatens store irritation – nu forklarer hun sig.
Camille Vasquez
Johnny Depps advokat Camille Vasquez kalder det sexistisk at tro, at hun ville date sin klient.
 Foto: MEGA

Camille Vasquez blev verdenskendt som lidt af en juridisk predator, da hun forsvarede Johnny Depp i retssagen mod hans ekskone Amber Heard.

Men hun gjorde sig ikke kun bemærket for at tage Amber Heard i at lyve i retten, hun gjorde sig også bemærket ved sin kammeratlige omgang med sin klient, Johnny Depp.

De stjålne blikke og de indforståede smil Johnny og Camille imellem satte gang i spekulationerne. Var et nyt par født?

Rygterne blev hurtigt skudt ned af Camille Vazquez, men nu går advokaten i rette med rygtesmedene, som hun kalder sexistiske i et interview med People.

- Det er skuffende, at visse personer gik med på, at min opførsel over for Johnny, som er en ven, jeg har kendt og repræsenteret gennem de sidste fire og et halvt år, på nogen måde skulle være upassende eller uprofessionel. Det er virkelig skuffende at høre, siger hun til det amerikanske medie.

Hun understreger samtidig, at hun nærer en stor kærlighed til sit arbejde og siger ifølge mediet, at når hun elsker nogen eller noget, så elsker hun det højt og inderligt.

- Jeg holder virkelig af mine klienter, og vi er tydeligvis blevet meget tætte. Men når jeg siger ”vi”, mener jeg hele holdet, som Johnny naturligvis også er en del af.

Hendes mange berøringer forklarer hun med sin nationalitet.

- Jeg er cubansk og colombiansk. Jeg rører ved folk. Hvad vil du have, jeg skal sige? Jeg krammer alle, og det skammer jeg mig ikke over.

Camille er med egne ord lykkelig i sit forhold med den britiske ejendomsmægler Edward Owen og understreger, at det i øvrigt er uetisk at date sine klienter.

- Det er også en uetisk anklage. Det er sexistisk. Det er uheldigt, og det er skuffende, men på den anden side følger det også med jobbet. Jeg kan ikke sige, at jeg er overrasket.

I interviewet kommer hun også ind på, hvordan det var at tilbringe fem uger i retten med ”Pirates of the Caribbean”-stjernen.

- Manden kæmpede for sit liv, og det knuste mit hjerte at se ham sidde der og lytte til de mest modbydelige påstande om ham og hans person dag efter dag. Og hvis jeg kunne give ham den mindste trøst, ville jeg naturligvis give ham det – om det så var at holde ham i hånden eller lade ham vide, at vi var der for ham og kæmpede hans sag, fordi han fortjente det.

Johnny Depp vandt som bekendt den famøse retssag forleden, hvor Amber blev dømt til at betale ti millioner og 350.000 dollars, men sagen er ikke ovre endnu, for Amber har tænkt sig at anke dommen.

Sponsoreret indhold