John Travolta takker fans efter konens død

Foto: MEGA

Hollywoodstjernen John Travolta mistede tilbage i juli sin kone, Kelly Preston, der døde i en alder af 57 år efter et længere kræftforløb. 

Nu - adskillige måneder senere - vender Travolta tilbage for at sende en helt særlig tak til sine mange fans og følgere på de sociale medier.

- Jeg vil bare lige tage det her øjeblik og sige tak til alle og enhver, der har søttet mig på sådan en utrolig måde i år, siger han og tilføjer:

- Glædelig Thanksgiving allesammen og masser af kærlighed. 

Den søde besked har "Grease"-stjernen udsendt via sin Instagram-profil, hvor han i øjeblikket kan flotte sig med 3,3 millioner følgere. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

I sommers brugte skuespilleren også sin Instagram-profil til at sende en følelsesladet hyldest til Kelly Preston. 

- Hun kæmpede en modig kamp med så meget kærlighed og støtte fra så mange. Min familie og jeg vil være evigt taknemmelige for hendes læger og sygeplejerske på MD Anderson Cancer Center, alle de lægesteder, der har hjulpet, såvel som hendes mange venner og kære, der har været ved hendes side.

- Kellys kærlighed og liv vil altid blive husket.

Kelly Preston og John Travolta var gift i 18 år. Sammen fik de børnene Ella på 20 år og Benjamin på 9 år. Parrets tredje barn, sønnen Jett, døde i 2009 i en alder af 16 år, efter han blev ramt af et slagtilfælde på en ferie i Bahamas.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close