John Legend og Chrissy Teigen: Derfor delte vi de hjerteskærende billeder

Det er snart to måneder siden, Chrissy Teigen og John Legend gennemlevede deres værste mareridt og mistede deres ufødte barn. 

Efter en længere hospitalsindlæggelse og utallige blodtransfusioner lykkes det ikke lægerne at fastholde Chrissys graviditet, og det resulterede i et hjerteskærende farvel til den lille dreng, som de senere gav navnet Jack. 

Efter den tragiske hændelse delte parret en række stærke billeder på de sociale medier, hvor de skrev om den forfærdelige oplevelse. Billederne viste blandt andet en grædende Chrissy Teigen siddende i sin hospitalsseng med tårer trillende ned ad kinderne. 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

Billederne blev mødt af både skarp kritik og hyldende ord fra parrets mange følgere på de sociale medier, og nu forklarer John Legend og Chrissy Teigen i et interview med Good Morning America, hvad der fik dem til at tage de intense billeder. 

For dem har det nemlig været en terapeutisk proces at kunne opleve sorgen og smerten sammen. Derfor indså de også, hvor vigtigt det kan være at dele sorgen med andre. 

- Da vi gjorde det, betød det virkelig meget for så mange mennesker. Jeg er bare taknemmelig over, at min kone var modig nok til at gøre det, siger den 41-årige Grammy-vinder og fortsætter: 

- En af de måder, vi kunne bære Jacks minde videre på var ved at tage billeder af det øjeblik. 

- Jeg oplevede det, jeg besluttede mig for at gøre det og mere end noget andet, så er de her billeder ikke for nogle andre, end dem, der har gennemgået det her eller er nysgerrige nok til at tænke over, hvordan det er at opleve, tilføjer Chrissy Teigen. 

- De her billeder er kun for de mennesker, der har brug for dem. Andres meninger betyder ikke noget for mig. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close