Kendte21. august 2023

Johannes Langkilde overrasker: Skal være vært på "Aftenshowet"

Fra den 1. oktober vil man se Johannes Langkildes i værtsstolen, når man blænder op for DR’s aftenmagasin fra Rådhuspladsen
OPGAVE: Interview med Johannes Langkilde og Mia Wagner i forbindelse med DR´s “ Matadorerne”STED: DRJOURNALIST: Liz RørsigFOTOGRAF: Hanne Juul DATO: 20230110
Der er nyt job til Johannes Langkilde - han skal nu styre gæster og debat i "Aftenshowet"
 Foto: Hanne Juul

Journalist og tv-vært Johannes Langkilde skifter nu stramme nyhedsformater ud med lidt blødere rammer, når han fra starten af oktober tager plads bag disken i ”Aftenshowet”.

Det skriver DR i en pressemeddelelse.

De næste ni måneder derefter bliver han således en del af det skiftende værtshold., der styrer løjerne mellem klokken 19 og 20 på hverdagsaftener.

Selvom den 46-årige vært nu løsner slipseknuden og træder ind i en lidt anderledes tv-rolle, så ser han alligevel nogle ligheder mellem "Aftenshowet" og sit forhenværende format:

- Jeg har altid elsket at formidle gode samtaler om vigtige emner med plads til både følelser og bid. "Aftenshowet" handler ligesom TV Avisen om det, der sker både tæt på og ude verden, men her får jeg virkelig mulighed for at dyrke netop den nære måde at formidle aktuelle emner på, siger Johannes Langkilde, fortsætter:

– Og så glæder jeg mig til at blive en del af redaktionen og værtholdet, som jeg kender som både dygtige, engagerede og virkelig behagelige kolleger.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-08-21/dr-0738894.jpg
Den nystrøgne er skiftet ud med denimmodellen, og nu er Johannes Langkilde klar til at bevært "Aftenshowet"
 Foto: DR, Agnete Schlichtkrull

Som DR i pressemeddelelsen påpeger, så kender seerne på kanalen allerede Johannes Langkilde særdeles godt.

Gennem mere end 20 år har han leveret nyheder, reportager og interviews. Og med en ansættelse i DR gennem nu efterhånden 13 år, er det blevet til rigtig mange tv-timer bag sig.

Dengang sprang han ud i DR-eventyret med en titel som USA-korrespondent - hvilket placerede ham i midten af lidt af en speget sag, da han og hustruens hest Jazz blev fragtet 6.500 kilometer tværs over Atlanterhavet.

Herefter blev han nyhedsvært på TV Avisen, men Johannes Langkilde har også stået i spidsen for "Det Politiske Talkshow", "Fællessang" og talrige valgdækninger for kanalen.

Sponsoreret indhold