Kendte7. december 2020

Joey Moe raser mod regeringen: Fuck systemet!

Den 35-årige amagerdreng er ikke begejstret over de nyeste coronarestiktioner og de lokale nedlukninger
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/joey_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Den danske sanger – og nu snart også instruktørassistent på børnefilm – Joey Moe er godt gal over regeringens håndtering af coronakrisen og dens nyeste tiltag for at få bremset smitten.

I et opslag på Instagram kalder han Mette Frederiksen (S) og resten af regeringen og myndighedernes restriktioner for ”overdrevne”. De er kørt af sporet, simpelthen.

"FUCK SYSTEMET"

”Stakkels Danmark,” begynder Joey Moe sit skriv, før han kalder den frygtede Covid-19 for ”influenzaen”.

”Da jeg voksede op havde min cirkel én sætning der den dag i dag stadig resonerer i ekkoerne mellem de høje bygninger. ”FUCK SYSTEMET”. I har på ingen måde min tillid længere, og I har knust underholdningsbranchen såvel som andre brancher, og forsøger at få credit for at gøre: ”Det Nødvendige”, når man alt andet lige må konstatere, at jeres tiltag er kørt af sporet.”

Noget galt i Danmark

I 38 af landets kommuner skal der nu endnu en gang ske en nedlukning, så sundhedssystemet ifølge regeringen ikke overbelastes, hvilket betyder, at der i de regionale og lokale eksempler lukker restauranter, barer, biografer, museer og fitnesscentre.

En forestående nedlukning gælder fra onsdag den 9. december til den 2. januar, og ”Smukkest på en søndag”-hitmageren ikke giver meget for den.

”Det lyder som en Marvel film hvor selv Stan Lee fra graven mener, det er for overdrevet. Så længe at der er flere mennesker der dør af rygning end COVID-19, så stiller jeg mig ved siden af minoriteten herude og tilslutter mig ekkoet! Der er noget helt galt i Danmark, og det er ikke COVID-19!” skriver han.

I Moes kommentarspor under opslaget er der delte meninger om hans raseri.

”Tak fordi du tør sige det højt,” lyder det fra én af hans 103.000 følgere, mens andre er skeptiske. De mener, at han bruger sin kendisstatus helt forkert, når smitten er så høj, som den er i dele af landet lige nu.

”Hvor har du taget din lægeeksamen henne? Nå ingen stedet? Gider du så sætte dig ned og holde din fucking kæft. Tak – det var bare det…” er beskeden fra en anden.

Sponsoreret indhold