Kendte22. oktober 2022

Joel Hyrland er ude af "Vild med dans": – Jeg har haft en maske på

Så gik den ikke længere for Joel Hyrland og Jenna Bagge i "Vild med dans"
Joel og Jenna
Joel og Jenna er ude af "Vild med dans"
 Foto: Dan Mariegaard

Fredag aften blev det et farvel til danseparret Joel Hyrland og Jenna Bagge.

Efter at de to blev stemt ud efter en omdans mod Daniel og Asta, kunne Joel Hyrland fortælle, at hans deltagelse i dansekonkurrencen har været livsforandrende for ham.

– Jeg har jo lavet tv og shows i mange år, men jeg har været en karakter, forklarer skuespilleren og komikeren, der er bedre kendt som Adam i den komiske duo "Adam & Noah".

– Jeg har haft en maske på, og pludselig er jeg med i et program, hvor der er så mange mennesker, der ser med, hvor jeg er mig selv.

Selv om parret ærgrer sig over, at de ikke kommer til at stå på scene i Det Kongelige Teater i næste uge, så tager især Joel altså en masse med fra sin tid i programmet.

– Jeg har lært at åbne mig selv op og kunne være sårbar. Det er en ting, jeg altid har haft svært ved, men der gav jeg den bare noget ekstra i det her program, forklarer han.

– Når jeg går videre fra det her, så tror jeg, at jeg kan kigge tilbage på det, som at det var en skillevej i mit liv og har valgt at gå ned ad en ny vej.

Men inden projekterne begynder, så skal han hjem og kramme lidt ekstra på sin søn.

– Det har sgu gjort ondt, og jeg glæder mig bare til at komme hjem og kramme ham og sige, nu er det mig og dig. Jeg skal bruge så meget tid sammen med ham, lyder det fra Joel.

Sponsoreret indhold