Kendte6. september 2023

Joe Jonas og Sophie Turner skal skilles: Nu er ægtepagten blevet lækket

Detaljer om fordelingen af ejendomme, formue og børnepenge er nu kommet frem i kølvandet på de to kendissers skilsmisse
91st Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills, California, U.S., February 24, 2019 - Joe Jonas and Sophie Turner. REUTERS/Danny Moloshok
Joe Jonas og Sophie Turner skal skilles. Nu er ægtepagten lækket.
 Foto: Ritzau Scanpix/Danny Moloshok

Efter flere dages massive rygter kom det tirsdag aften frem, at Joe Jonas og Sophie Turner skal skilles - og nu er der kommet endnu flere detaljer frem.

Detaljerne fra tidligere pars ægtepagt er nemlig nu blevet lækket.

Det skriver The Blast.

Ifølge det amerikanske medie skrev den 34-årige Jonas Brothers-sanger og den 27-årige "Game of Thrones"-skuespillerinde under på en ægtepagt, flere uger før de blev gift i 2019.

I ægtepagten står der angiveligt, at Joe Jonas skal beholde al sin indtjening fra sin musik, mens Sophie Turner beholder alle de penge, hun har tjent på sin karriere som skuespillerinde.

Joe Jonas, left, and Sophie Turner arrive at the second annual Academy Museum gala at the Academy Museum of Motion Pictures on Saturday, Oct. 15, 2022, in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)
Joe Jonas og Sophie Turner, mens alt stadig var fryd og gammen.
 Foto: Ritzau Scanpix/Chris Pizzello)

I forhold til ejendomme står der efter sigende i ægtepagten, at de to kendisser selv beholder eventuelle huse, som de selv ejede, inden de blev gift.

Dette betyder, at Joe Jonas og Sophie Turner kun skal opdele en enkelt ejendom, og det er det hjem, de har boet sammen i indtil nu.

Dette hjem skal - ifølge ægtepagten - deles ligeligt, hvilket højst sandsynligt betyder, at de to kendisser sælger det og splitter indtjeningen på det.

Det eneste punkt, som umiddelbart ikke er dækket i ægtepagten, er detaljerne om børnepenge.

Joe Jonas og Sophie Turner har to børn sammen på henholdsvis et og tre år, og i skilsmissedokumenterne står der, at de to kendisser har planer om at "dele forældreansvaret mellem dem".

Ikke desto mindre skal de altså komme til enighed omkring, hvem der har børnene hvornår, og hvem der skal betale børnepenge, og den slags kan som bekendt altid godt skabe problemer selv i de mest fredelige brud.

Sponsoreret indhold