Kendte22. januar 2021

Joe Exotic tordner mod Trump: - Jeg var for BØSSET

Joe Exotic har ikke opgivet håbet endnu om at komme ud af fængslet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/donald_trump_og_joe_exotic.jpg
 (Foto: MEGA)

Joe Exotic langer ud efter den daværende præsident Donald Trump.

Den excentriske eks-tigerpasser blev mod sine egne forventninger ikke benådet, da Donald Trump ellers var i gavehumør og benådede 73 amerikanske fanger.

- Jeg var for BØSSET til at fortjene en benådelse fra Trump. Jeg betød kun noget for Don Jr. (Donald Trumps søn, red.), da han blev nødt til at lave en kommentar om mig for at booste sine sociale medier, skriver den skuffede 57-årige Netflix-stjerne, vis borgerlige navn er Joseph Allen Schreibvogel, på Instagram.

Holdet bag Joe Exotic, der arbejder for ham på den anden side af fængselsmurerne, har også delt i opslag i kølvandet på den overraskende nyhed.

- Vi er skuffede over, at præsidenten ikke underskrev Joes benådigelse, som vi tidligere var så sikre, at han ville gøre.

De var faktisk så sikre, at der var blevet bestilt en limousine, der holdt og ventede på det øjeblik, hvor Joe Exotic kunne træde ud ad fængslet som en fri mand.

Limousinen måtte køre fra stedet uden ham.

Men selvom det har været nedslående for Joe Exotic, at han umiddelbart skal sidde sin straf på 22 års fængsel ud, har han ikke mistet pusten helt.

- Jeg har i timevis denne morgen talt med mine hold om at komme videre med beviserne, der viser, at jeg er uskyldig, udfylde retspapirer og få mig ud her fra, for jeg hører ikke til her.

Joe Exotic blev dømt skyldig i januar 2020 for at have planlagt at gøre en ende på sin ærkerival Caroline Baskin gennem en lejemorder og for at have brudt dyreværnsloven.

Sponsoreret indhold