Kendte15. juni 2020

Joe Exotic straffet i fængslet: Ægtemanden skrækslagen

Det er kun få dage siden, at Joe Exotic i et åbent brev bad for sit liv. Nu åbner også gemalen Dillon Passage op om sine bekymringer for Exotics liv
Joe Exotic
 Foto: Netflix

Den excentriske Joe Exotic fra ”Tiger King - Murder, Mayhem & Madness” afsoner i skivende stund en 22 år lang fængselsdom, efter han i januar 2020 blev kendt skyldig i blandt andet at have forsøgt at hyre en lejemorder til at skaffe ærkerival og dyrerettighedsforkæmper Carole Baskin af vejen.

Men alt er selvsagt langt fra fryd og gammen i Fort Worth Prison i Texas, hvor den nu berømte Netflix-stjerne afsoner din straf.

Joe Exotic selv frygter for sit liv, fordi han ikke får den medicin, han har brug for. Tigerkongen lider nemlig angiveligt af en autoimmun sygdom, der betyder, at han ofte skal have foretaget blodtransfusioner.

De sidste fire måneder har Joe Exotic siddet i isolation, og det er således de forhold, samt manglende medicin, der får Dillon Passage til at kalde hele situationen ”usædvanlig” og ”grusom”.

Det skriver Mirror.

I det australske tv-show ”The Sunday Projec” forklarer Joe Exotics store kærlighed, hvordan den autoimmune sygdom startede som sår i ansigtet, og at det kun "går ned ad bakke” nu:

- Hans liv er i fare, det er meget skadeligt, forklarer Dillon Passage.

Desuden afslørede Passagde, at han kun meget sjældent kan tale med Exotic, og at tigerelskeren langsomt bliver løsrevet fra omverden.

- Det er den mest grusomme og usædvanlige straf – det er helt sikkert, forklarede Dillon Passage i tv-showet.

Passage skulle angiveligt kun have været i kontakt med Joe Exotic seks gange, siden ”Tigerking”-serien tog verden med storm.

Sponsoreret indhold