Kendte5. april 2020

Joe Exotic står frem i ny fængselsvideo

Det er kun ganske få dage siden, at hovedpersonen Joe Exotic fra serien ”Tiger King” sendte en mystisk besked til sine følgere på Instagram. Nu deler Netflix en fængselsvideo af den excentriske Exotic
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/img_0085_jepa_r.jpg
 (Foto: Netflix)

Ligesom den smitsomme coronavirus er også Netflix-serien ”Tiger King” på alles læber i denne tid.

Dokumentaren om den tigerglade Joe Exotic, der driver tiger-parken G.W. Exotic Animal Park, er en af de mest sete på Netflix i øjeblikket.

Hele verden følger med i intrigerne med både partner Jeff Lowe og ærkerivalen og dyrerettighedforekæmper Carole Baskin.

Sidstnævnte var årsag til Exotics 22 år lange fængselsstraf, efter han i januar 2020 blev kendt skyldig i blandt andet at have forsøgt at hyre en lejemorder til at skaffe hende af vejen.

Men en et fængselsophold forhindrer altså ikke tigerkongen i at tale til befolkningen:

- Når jeg kommer ud herfra, vil jeg være lige så vild som før, griner den 57-årige Joe Extotic i telefonen, mens han bliver filmet gennem en glasvæg i Oklahomas Grady County Jail.

Artiklen fortsætter under videoen …

Joe Exotic, hvis borgerlige navn er Joseph Allen Maldonado-Passage, har det tydeligvis blandet med sin nyerhvervede berømmelse:

- I ved, det kunne være rart, hvis jeg faktisk kunne se mig selv være berømt derude, men jeg har set på de samme fire vægge i halvandet år, forklarer Exotic, der tidligere har stillet op som både guvernør og præsidentkandidat.

Selvom den helt store fjende, Carole Baskin, fylder både i ”Tiger King”-dokumentaren og i hovedet på Joe Exotic, så er noget alligevel forandret:

- Jeg er færdig med Carole Baskin-sagaen, fortæller han i videoen.

- Det er tid til at vende det hele på hovedet, og Joe kommer ud fra fængslet som en fri mand – fri af alle disse anklager, siger han om sig selv.

Sponsoreret indhold