Kendte2. april 2020

Joe Exotic sendt på hospitalet: Smittet med corona

Netflix-stjernen Joe Exotic fra hitserien "Tiger King" er blevet indlagt efter at være blevet smittet med coronavirus i fængslet i Texas
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/img_0085_jepa_r.jpg
 (Foto: Netflix)

Alt i mens en hel masse mennesker over alt i verden er i færd med at følge Joe Exotic og vilde liv i Netflix-serien "Tiger King" fra deres karantæne, er den 57-årige nyslåede tv-stjerne blevet ramt af coronavirus.

Det skriver Mirror.

Det sker blot en dag efter hans nuværende ægtemand 24-årige Dillon Passage, fortalte i et radiointerview, at han var nervøs for Joe's smitterisiko i fængslet - og at han nu sad i Covid-19-isolation, efter man havde fundet bekræftede tilfælde bag tremmerne.

Joe Exotic optræder som særdeles excentrisk hovedperson i Netflix 'Tiger King - Murder, Mayhem and Madness" som udskældt ejer af en privat dyrepark.

Han afsoner lige nu en 22 år lang fængselstraf i Fort Worth Prison i Texas efter han blev kendt skyldig i at have forsøgt at hyre en lejemorder og få gjort en ende på sin ærkerival, Carole Baskin.

Ifølge det britiske nyhedsmedie Mirror er det en lokal radiostation, Taxomas, der kan berette om den nu coronasmittede Joe Exotic.

Der er endnu ikke meldinger om, hvordan "Tiger King"-stjernen har det, eller hvor hårdt han er ramt.

Da hans mand Dillon Passage onsdag talte med Andy Cohen i radioprogrammet SiriusXM, sagde han:

- Vi taler sammen tre til fem gange hver dag, men han er blevet flyttet til et nyt sted, og de har sat ham i Covid-19-isolation, fordi der var smittede på det forrige fængsel.

Sponsoreret indhold